FOLLOW US: facebook twitter

“ΗΛΕΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ”: Εργαλείο ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας

Ημερομηνία: 03-11-2017 | Συντάκτης:

Έχοντας ως γνώμονα την στήριξη των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο Νομό, η παράταξη«ΗΛΕΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»διεκδικεί την Διοίκηση του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ στις εκλογές του Δεκέμβρη. Μιλώντας σε στελέχη και υποστηρικτές της παράταξης «ΗΛΕΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»ο επικεφαλής επιχειρηματίας –οικονομολόγος Κώστας Λάμπρος δήλωσε: «Πρώτη μέριμνα της Παράταξης μας όταν αναλάβειτην Διοίκηση  θα είναι:

α) Η διάχυση της λειτουργίας του Επιμελητηρίου σε όλους τους Δήμους του Νομού,  με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του  και την καθημερινή υποστήριξη τους μέσω συμβουλών αλλά και τοπικών αναπτυξιακών συμπράξεων με φορείς και Πολίτες των Δήμων του Νομού.

Το Δίκτυο των μεταφορών του Νομού,όχι μόνο δεν βοηθά την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στον Νομό αλλά την απομειώνει, την δυσκολεύει και αποτρέπει  επενδυτικές προθέσεις και πρωτοβουλίες.

Ο εκσυγχρονισμός του δικτύου μεταφορών ως εργαλείο ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας και της ασφάλειας των μεταφορών  θα είναι πρώτη και ανυποχώρητη προτεραιότητα. 

β)Η διεκδίκηση της υλοποίησης και ολοκλήρωσης  του δρόμου ΠΑΤΡΑ –ΠΥΡΓΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑ –ΤΣΑΚΩΝΑ .

γ) Η διεκδίκηση της εκσυγχρονισμένης επαναλειτουργίας του Σιδηροδρόμου  ΠΑΤΡΑ –ΠΥΡΓΟΣ-  ΚΑΛΑΜΑΤΑ με  παράλληλο επανασχεδιασμό  των εμπορευματικών σταθμών με κριτήρια Γεωγραφίας των μεταφορών και όχι πελατειακών  σχέσεων.

δ) Ο παράλληλος εμπορικός εκσυγχρονισμός των Λιμανιών ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ και ΚΥΛΛΗΝΗΣ, πρέπει άμεσα να μπει στο τραπέζι του Αναπτυξιακού σχεδιασμού του Νομού ώστε μαζί με τον Τουριστικό χαρακτήρα τους να αναπτυχθούν νέες πηγές εσόδων  και  απασχόλησης για τον   Νομό μας.

Στα μεγάλα έργα του Νομού και στις ανάγκες το ΕΠΙΛΕΛΗΤΗΡΙΟ θα παρεμβαίνει με όρους Αναπτυξιακών αναγκών και προοπτικών και όχι με όρους συγκάλυψης ευθυνών και τακτοποίησης προσωπικών ωφελημάτων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος