FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λ.-Προοδευτική 0-1: Είχε την ουσία

Ημερομηνία: 30-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική νίκησε μέσα στα Λεχαινά με 1-0 και ανεβαίνει στη βαθμολογία, σε αντίθεση με τον Ηλειακό που ήταν μεν βελτιωμένος αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος και παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μάκη Πολίτη ευτύχησε να σκοράρει σε μια από τις δύο συνολικά ευκαιρίες που δημιούργησε, στο 35΄ με τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Νικολετάκη μετά από πάσα του Μιχαλόπουλου. Ο Ηλειακός του Μιχάλη Παπουτσή, πιο πριν είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαχριστόπουλο που σχεδόν σε κενή εστία σούταρε άουτ ενώ στην επανάληψη πίεσε αφόρητα την Προοδευτική, αλλά ο Κοντάνας, ο Γιάννης Κράγκαρης και ο Παναγόπουλος δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

 

Ηλειακός Λ.: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Λεντιόν, Ν. Κουρής (46΄ Γ. Κράγκαρης), Διαμαντόπουλος, Τριτάρης, Γκούσκος (46΄ Καφούσιας), Κοντάνας (85΄ Αναστασόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Παναγόπουλος, Μαρινόπουλος (70΄ Μαράτος).

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Πατσούρας, Λιακόπουλος, Μούζος, Μπιτούνης, Βασιλόπουλος (46΄ Βαλογιάννης), Ορλώφ, Σαρανταυγάς (80΄ Λ. Σάμαρης), Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος (46΄ Α. Κατσιμιτσίρης), Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος