FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λ.-Θύελλα 1-0: Πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Λεχαινών νίκησε 1-0 τη Θύελλα Πύργου και ανέβηκε για πρώτη φορά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «γαλάζιοι»  έχουν αναγεννηθεί με το Μιχάλη Παπουτσή στον πάγκο καθώς είναι επτά σερί ματς αήττητοι με δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στον αντίποδα, η Θύελλα έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 18 Νοεμβρίου(3-0 την Προοδευτική), έχοντας 4 ήττες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Καφούσιας στο 18΄ με προβολή μετά από σέντρα του Γιάννη Κράγκαρη. Η Θύελλα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 30΄ με τον Διαμαντάκο που πλάσαρε από αριστερά μέσα στην περιοχή αλλά ο Φλίγκος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 40΄ ο Γιάννης Κράγκαρης σκόραρε και ο βοηθός Μποσινάκης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, με τον Ηλειακό να διαμαρτύρεται εντονότατα για τη φάση αυτή.

Στην επανάληψη κυριάρχησαν τα νεύρα και δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις. Στο 75΄ ο Ηλειακός έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Παναγόπουλου με δεύτερη κίτρινη και στο 83΄ με εννιά, με απευθείας κόκκινη στο Γ. Κράγκαρη για εξύβριση.

Με δέκα τελείωσε το ματς η Θύελλα λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄.

Οι Πυργιώτες εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία και κυρίως  για το πειθαρχικό έλεγχο, υποστηρίζοντας ότι Καφούσιας και Κράγκαρης θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί από το α΄ ημίχρονο.

 

Ηλειακός: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Κουρής, Διαμαντόπουλος, Λεντιόν (50΄ λ.τρ. Μαρινόπουλος), Κράγκαρης, Τριτάρης, Καφούσιας, Παναγόπουλος, Μαράτος (72΄ Παναγιωτόπουλος).

Θύελλα: Παπάς, Γ. Ντάβαρης, Παπαγεωργίου, Βασιλακόπουλος, Μπίρμπας, Τζουβάνι, Νεοφώτιστος, Κουβελιώτης, Παπαδάτος (60΄ Παργινός), Διαμαντάκος, Γιούρτας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος