FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λ.-Ενιπέας 1-1: Ισοπαλία από ημίχρονο

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ηλειακός και Ενιπέας έμειναν στο 1-1, χθες στα Λεχαινά, αποτέλεσμα που διατήρησε τον Ηλειακό στην 13η θέση και τον Ενιπέα στην 5η. Οι «πράσινοι» στο ξεκίνημα είχαν δυο καλά σουτ από τον Παναγιώτη Τσίγκρηλα και τον Παπαγεωργίου που μπλόκαρε ο Φλίγκος.  Στο 15’ οι «γαλάζιοι» σκόραραν, όταν ο Παναγόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «Γ»  της εστίας.

Στη συνέχεια ο Ενιπέας πίεσε, όμως ο Φλίγκος ήταν σε καλή μέρα και απέκρουσε το σουτ του Παπαγεωργίου και την κεφαλιά του Κωτσάκη. Το 1-1 έγινε τελικά στο 44΄ με το διαγώνιο σουτ του Τσαντίλη. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Π. Τσίγρκηλας αστόχησε σε τετ- α- τετ, ενώ το σουτ του ίδιου παίκτη στο 75’ έφυγε άουτ. Ο Ηλειακός στο β΄ μέρος είχε δύο κεφαλιές του Καφούσια που δε βρήκαν στόχο.

 

Ηλειακός: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Κουρής, Διαμαντόπουλος, Λεντιόν, Μουσερής (86’ Μαρινόπουλος), Τριτάρης, Καφούσιας (90’ Ρούσνατσουκ), Παναγόπουλος, Κοντάνας (76’ Ψυχογιός).

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας (75’ Ραυτόπουλος), Τσαντίλης (85’ Καραχάλιος), Κωτσάκης, Κύτταρης, Δ. Τσίγκρηλας, Π. Τσίγκρηλας, Γκρίλλας, Τριανταφύλλης, Παπαγεωργίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος