FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών- Χειμαδιό 8-0: Τέσσερα σε κάθε ημίχρονο!

Ημερομηνία: 27-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panagopoulos_diam

Ο Ηλειακός Λεχαινών διέσυρε τον Κεραυνό Χειμαδιού με 8-0 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή του στην Α1 Κατηγορία. Οι «γαλάζιοι καβαλάρηδες»  πέτυχαν από τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 15΄ ο Διαμαντής Παναγόπουλος με απευθείας φάουλ και το 2-0 έκανε ο Μουσερής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σταματόπουλου. Ο Τσουκαλάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Μουσερής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκλεισε το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Διαμαντής Παναγόπουλος σκόραρες άλλες δύο φορές, αμφότερες με σουτ έξω από την περιοχή κι έτσι έκανε χατ-τρικ. Το 7-0 σημείωσε ο Μπάχα με  απευθείας φάουλ και το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Πέτρος Τσουκαλάς. Διαμαντής Παναγόπουλος και Μπάχα ήταν οι κορυφαίοι του Ηλειακού.

Ηλειακός: Βόσσος, Σταματόπουλος, Στριγγάς, Ν. Κουρής, Παπαστεργίου, Μουσερής (60΄ Θ. Παναγιωτόπουλος), Μπάχα, Λεντιόν (70΄ Θ. Κουρής), Δ. Παναγόπουλος (75΄ Σώκαλης), Τσουκαλάς, Μαράτος.

Χειμαδιό: Στροφύλλας, Β. Μπάλλας, Μαργαρώνης, Ν. Τσίκληρας, Θ. Μπάλλας, Κωνσταντόπουλος, Σ. Χριστόπουλος, Τ. Χριστόπουλος, Αγγελακόπουλος, Αγριδιώτης, Λαμπρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος