FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών-ΠΑΟ Βάρδας 0-2: Ο Νικολόπουλος απλοποίησε τα πράγματα

Ημερομηνία: 26-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Ηλειακού Λεχαινών, στον οποίο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Μιχάλης Παπουτσής. Οι πράσινοι νίκησαν 2-0 με γκολ του Νικολόπουλου στο 74΄ με κεφαλιά (στο 62΄ είχε περάσει στο παιχνίδι) μετά από σέντρα του Μάζη και του Καλογερόπουλου στο 77΄ ύστερα από κάθετη πάσα του Νικολόπουλου.

Σε όλο το ματς, η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου είχε την εδαφική υπεροχή και στο α΄ μέρος ο Φλίγκος απέκρουσε δύο καλά σουτ του Γιώργου Πολίτη και του Δημητρίου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄ ο Περικλής Πολίτης είχε δοκάρι. Από πλευράς Ηλειακού, στο 55΄ ο Παναγόπουλος είχε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, λίγο άουτ.

 

Ηλειακός Λ.: Φλίγκος, Σταματόπουλος, Χριστοφοράτος, Ν. Κουρής, Διαμαντόπουλος, Τριτάρης, Γκούσκος (82΄ Θ. Κουρής), Κοντάνας (60΄ Μαράτος), Μαρινόπουλος, Παναγόπουλος (78΄ Παναγιωτόπουλος), Αναστασόπουλος (46΄ Παπαχριστόπουλος).

ΠΑΟΒ: Κωνσταντινόπουλος, Π. Πολίτης (78΄ Σώκαλης), Κουργιαλάς, Παλιάτσας (70΄ Ανδριέλος), Δημητρίου, Γ. Πολίτης (62΄ Νικολόπουλος), Καρούτης, Μάζης, Ντόμας, Καλογερόπουλος, Ράλλης (55΄ Χούσα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος