FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών-Κουρτέσι 0-1: Απόδραση με Κουλούρη!

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αντώνης Κουλούρης μόλις έχει σκοράρει και τρέχει να πανηγυρίσει προς τον πάγκο της ομάδας.

 

Ο Ηλειακός έχανε τις ευκαιρίες, το Κουρτέσι σκόραρε στο 73΄

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου άλωσε τα Λεχαινά στο ντέρμπι παραμονής, το απόγευμα του Σαββάτου, με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Αντώνη Κουλούρη, που παρότι έπαιξε στόπερ, προωθήθηκε σε εκτέλεση κόρνερ του Ανδρέα Κωστόπουλου στο 73΄ και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, νίκησε τον Φλίγκο.

Μια τεράστια νίκη για την ομάδα του Γιάννη Καραλάγα, που άφησε πίσω της 6 βαθμούς τον Ηλειακό. Έναν Ηλειακό που παρότι έπιασε καλή απόδοση στο β΄ ημίχρονο, ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα!

Στο παιχνίδι που παρακολούθησαν 100 περίπου φίλαθλοι, ο ΑΠΟΚ μπήκε δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό ο Κώστας Καπώνης λίγο έλειψε να σκοράρει, όταν μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή σημάδεψε τη δεξιά γωνία του Φλίγκου, αλλά ο γκολκίπερ του Ηλειακού έπεσε και απέκρουσε σε κόρνερ. Από το 15΄ και μετά, ο Ηλειακός πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 17΄ και 19΄, τα σουτ των Καφούσια, Παναγόπουλου πέρασαν λίγο άουτ.

Χαμένες ευκαιρίες από Ηλειακό

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με ένα σουτ από 30 μέτρα του Δημητρουλόπουλου που απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Φλίγκος.  Από κει και πέρα ο Ηλειακός, με τον Γιάννη Κράγκαρη στο ματς (προερχόταν από τραυματισμό και μπήκε στο 46΄) δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά ήταν άτυχος και δεν σκόραρε. Στο 54΄ ο Παναγόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Κράγκαρης έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Ψυχογιός.

Στο 57΄ ο Κράγκαρης έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά και πάλι απέκρουσε ο Ψυχογιός. Στο 64΄ πάλι ο Κράγκαρης είχε κεφαλιά λίγο άουτ και στο 67΄ από γύρισμα του δραστήριου επιθετικού από αριστερά, ο Μαράτος απέναντι σε κενή εστία σχεδόν, πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 73΄ είχαμε το γκολ του Κουρτεσίου, κόντρα στη ροή του αγώνα και στο 88΄ ήταν η σειρά του Καφούσια να χάσει μεγάλη ευκαιρία για τον Ηλειακό, όταν ο Κράγκαρης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο επιθετικός των «γαλάζιων» σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Κουλούρης, Ψυχογιός, Γιάννης Σωτηρόπουλος ενώ από τους ηττημένους ο Λεντιόν και ο Γιάννης Κράγκαρης. Πολύ καλή η διαιτησία του Κούλη.

 

Ηλειακός: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Λεντιόν, Παπαχριστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τριτάρης (65΄ Γκούσκος), Μαρινόπουλος (46΄ Γ. Κράγκαρης), Κοντάνας (77΄ Ν. Κουρής), Μαράτος (84΄ Σταματόπουλος), Παναγόπουλος, Καφούσιας.

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Κόστα, Γ. Σωτηρόπουλος, Κουρλός (81΄ Κόσκορης), Π. Κωστόπουλος (40΄ λ.τρ. Δημητρουλόπουλος), Λυκουργιώτης, Α. Κωστόπουλος, Καρακίτσος (46΄ Φιλιππακόπουλος), Κουλούρης, Κ. Καπώνης, Γερ. Σωτηρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος