FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Αίας 0-0

Ημερομηνία: 05-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

aias

Πρώτος βαθμός για Αίαντα

Ηλειακός Βαρθολομιού και Αίας Γαστούνης κόλλησαν στο μηδέν το Σάββατο. Ο Ηλειακός είχε την εδαφική υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Αίαντα, στον οποίο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Σπύρος Καζάκος και πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Το α΄ ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις, με πιο σημαντική του Κουλούρη στο 35΄. Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν περισσότερο, είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ, με μια κεφαλιά του Βαγγελάκου στο 60΄ κι ένα απευθείας φάουλ του Γκίνη, ενώ ο Αίας απείλησε στο 75΄ με τον Τσόλο, ο οποίος σούταρε, ο Δούρος απέκρουσε, η μπάλα προσέκρουσε και στο δοκάρι και πέρασε έξω. Στο 80΄, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Καρατζανίδης σούταρε έξω από την περιοχή και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσαμπάς.

Ηλειακός Β.: Δούρος, Α. Βούτος, Π. Βούτος, Γκίνης, Σακκάτος, Καλλιβωκάς, Κωνσταντακόπουλος, Καραγιάννης (83΄ Ζωγόπουλος), Ράλλης, Καρατζανίδης, Μπακογιάννης (53΄ Βαγγελάκος).

Αίας:  Τσαμπάς, Πυρομάλλης, Παναγιωτόπουλος, Τσουραπάς (70΄ Γεωργόπουλος), Παπαστεργίου, Καλαρίτης, Βυθούλκας, Δημητρίου, Τσόλος, Κουλούρης, Αθανασακόπουλος (80΄ Λούρμπας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος