FOLLOW US: facebook twitter

«Ηλείων Επιμελητήριο»: Η νέα παράταξη με επικεφαλής τον Κώστα Λάμπρο

Ημερομηνία: 01-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

«ΗΛΕΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»-Αυτό είναι το όνομα της νέας επιμελητηριακής παράταξης που στις 16 και 17 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχει στις εκλογές με στόχο να ανατρέψει την φθίνουσα πορεία του Νομού και την πλήρη υποβάθμιση του Ηλειακούεπιχειρείν.

Ένας συνδυασμός που όπως τόνισε ο επικεφαλής της κίνησης, οικονομολόγος Κώστας Λάμπρος , υπερβαίνει τις κομματικές διαφορές  καθώς τα καθημερινά προβλήματα των επαγγελματιών  όπως η υπερφορολόγηση, η αμετροέπειατων ασφαλιστικών εισφορών, η ανύπαρκτη τραπεζική χρηματοδότηση, οι κρατικές γραφειοκρατικές αγκυλώσεις δεν έχουν κομματικό χρώμα…»

ΗΛΕΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  γιατί, το επιμελητήριο πρέπει να σταματήσει να είναι γραφείο εξυπηρέτησης ολίγων και να γίνει στυλοβάτης, σύμμαχος και βοηθός κάθε Ηλείου επιχειρηματία.

ΗΛΕΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  γιατί , το επιμελητήριο πρέπει να λειτουργήσει σε όλους τους Δήμους του Νομού,  με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του  και την καθημερινή υποστήριξή τους μέσω συμβουλών αλλά και τοπικών αναπτυξιακών συμπράξεων με φορείς και Πολίτες των Δήμων του Νομού.

ΗΛΕΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ γιατί , το επιμελητήριο πρέπει να γίνει ο φυσικός χώρος για την αναζήτηση, εντοπισμό και υποστήριξη, της νεοφυούς και νεανικής επιχειρηματικότητας αλλά και της κοινωνικής οικονομίας, στη βάση των χαρακτηριστικών της τοπικής οικονομίας και των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Αναφερόμενος στην δημιουργία της νέας επιμελητηριακής παράταξης οΚώστας Λάμπρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μας ενώνουν τα προβλήματα και μόνο αυτά βλέπουμε στη νέα επιμελητηριακή μας κίνηση. Είμαστε έτοιμοι και θα έρθουμε σε ρήξη με τον συντηρητισμό και τις παλαιάς κοπής προσεγγίσεις και πολιτικές  που κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν.

Όλα αυτά με την δική μας δυνατή παρουσία θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν». Ολοκληρώνοντας τόνισε: «Διεκδικούμε την Διοίκηση του Επιμελητηρίου,  για να χαράξουμε ως Επιμελητήριο και Νομός  μια νέα επιθετική αναπτυξιακή πορεία στην βάση συμμαχιών με όλους του Οικονομικά ενεργούς Πολίτες της Ηλείας.

Διεκδικούμε το νέο Επιμελητήριο να αναπτύξει  συνεργασίες με όλους τους φορείς του Νομού και να υιοθετήσει  τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και δράσεις , οι οποίες μπορούν να βγάλουν τον Νομό από το τέλμα και να δώσουν νέες προοπτικές στην τοπική Επιχειρηματικότητα». Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί  η ιδρυτική διακήρυξη αρχών του συνδυασμού ΗΛΕΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος