FOLLOW US: facebook twitter

Ηλείοι στη Διοίκηση των Νοσηλευτικών Μονάδων του Νομού

Ημερομηνία: 05-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

nosokomeio-amaliadas

Γ. Λέντζας και Ζ. Σαραντοπούλου σε Αμαλιάδα και Κρέστενα

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής νέων διοικήσεων στα Νοσοκομεία της Ηλείας, καθώς μετά την τοποθέτηση του Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλου, ανακοινώθηκαν χθες από το Υπουργείο Υγείας οι αναπληρωτές Διοικητές του Γ.Ν. Αμαλιάδας και του Γ.Ν.- Κ.Υ. Κρεστένων

Ο γιατρός Γιάννης Λέντζας, αναλαμβάνει αναπληρωτής Διοικητής στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας ενώ η Οικονομολόγους Ζωή Σαραντοπούλου, αναπληρώτρια Διοικητής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Κρεστένων.

lentzas-giannis

Ο Γιάννης Λέντζας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει Διευθυντής Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Σιμοπούλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, υπεύθυνος Ιατρείων Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής στο Δήμο Πατρέων και επιστημονικός υπεύθυνος του Κ.Υ. Ζαχάρως.

saradopoulou-zoi

Η Ζωή Σαραντοπούλου έχει πτυχίο Οικονομικών επιστημών  από το τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει  Σύμβουλος Διοίκησης στο  Ν.Μ. Αμαλιάδας και Προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών του ΓΝ Ληξουρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος