FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Χάσαμε το ματς στο α΄ ημίχρονο»

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας, Ηλίας Φωτόπουλος, τόνισε μετά το ντέρμπι  πως η ομάδα του έχασε το ματς στο α΄ ημίχρονο: «Να ευχηθώ σε όλους Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία χαρές και επιτυχίες.  Για το παιχνίδι, το χάσαμε, κατά την εκτίμησή μου, στο α΄ ημίχρονο και ιδιαίτερα στο πρώτο 25λεπτο όπου εκεί, παρόλο που το είχαμε επισημάνει, δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο, μπήκαμε νωθρά, χαλαρά, ο αντίπαλος πατούσε πιο καλά και ήταν ένα βήμα μπροστά στις μονομαχίες και γενικά στις διεκδικήσεις της μπάλας. Ατυχήσαμε και μείναμε πίσω στο σκορ από μια κρύα φάση με ένα αυτογκόλ που πρέπει να έχεις τον παράγοντα τύχη μαζί σου, αν θες να το πετύχεις ή να το αποφύγεις.

Αυτό μας επηρέασε κι εκεί που κοιτούσαμε να ανακάμψουμε, ήρθε το δεύτερο γκολ που μας έκανε το έργο πάρα πολύ δύσκολο. Στο ημίχρονο είπαμε να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία και αν μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ έτσι ώστε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Πετύχαμε το γκολ, μετά τα παιδιά προσπάθησαν, δεν έχω παράπονο, όμως ο Πανηλειακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργία και συμπεριφορά, όταν μάλιστα έχει το σκορ υπέρ του και δεν μας επέτρεψε να βγάλουμε πολλές φάσεις. Είχαμε 2-3 περιπτώσεις, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και το παιχνίδι κύλησε έτσι».

«Πολύ ψυχοφθόρο πρωτάθλημα»

Στη συνέχεια έκανε λόγο για ένα πολύ ψυχοφθόρο πρωτάθλημα: «Το έχω ξαναπεί και θα το πω και τώρα, το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας, είναι ένα πρωτάθλημα που δεν έχει ξαναγίνει έτσι και εύχομαι να μη ξαναγίνει , είναι ένα πρωτάθλημα που στις λίγες αγωνιστικές μέχρι το τέλος θα έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές συγκινήσεις. Είναι  πολύ ψυχοφθόρο, πολύ αγχωτικό και πολύ απρόβλεπτο. Εμείς δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, που πραγματικά είναι τελικός για μας και θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη Κυριακή θα ξεκινήσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα για το 2018. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στον Πανηλειακό και στο Γ. Κούτση, ο Πανηλειακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως αν συνεχίσουν έτσι το μέλλον θα είναι πάρα πολύ θετικό γι’ αυτούς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος