FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος»

Ημερομηνία: 11-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ τονίζει πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη

Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν  κατάφερε να πάρει βαθμό στο ματς με τον δυνατό Αστέρα Βλαχιώτη την Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος», πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και οι «πράσινοι» έχουν έναν βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η ήττα από τους Λάκωνες έφερε απογοήτευση και προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, αλλά ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος συνιστά στον κόσμο του ΠΑΟΒ να μην ανησυχεί. «Κάναμε κακή εμφάνιση με τον Αστέρα Βλαχιώτη, αλλά η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.

Κι άλλες φορές έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση αλλά έχουμε αντιστρέψει την κατάσταση. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι», ανέφερε χθες στην «Πρωινή» ο έμπειρος προπονητής.

Βατό πρόγραμμα στη συνέχεια

Οι «πράσινοι» λοιπόν κοιτάζουν μπροστά, το δύσκολο ματς με την Καλαμάτα στη Μεσσηνία. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει την άνοδο στη Football League.

Μετά την Καλαμάτα, το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό, με Ζάκυνθο εντός, Ληξούρι εκτός και Παναρκαδικό, Διαγόρα Βραχνεΐκων εντός και αυτά τα τέσσερα παιχνίδια είναι τα πιο σημαντικά για την περαιτέρω πορεία των «πρασίνων».

Στην Καλαμάτα ο ΠΑΟΒ θα ταξιδέψει με σημαντικές απουσίες, αυτές των Ντόμα, Λιόση που αποβλήθηκαν την Κυριακή, αλλά και του Σιδέρη που παραμένει τραυματίας. Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μέχρι και το πρωί του Σαββάτου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος