FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Θετικό το αποτέλεσμα»

Ημερομηνία: 03-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας πήρε ένα βαθμό στην Πύλο, αποτέλεσμα που θεωρείται καλό όταν πρόκειται για πρεμιέρα εκτός έδρας. Ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Φωτόπουλος μίλησε στην «Πρωινή» για την ισοπαλία των «πρασίνων» και χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα.

«Το παιχνίδι πήγε στην υπερβολική δύναμη και ο Τσικλητήρας δεν μας  άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών. Ήταν ένα δύσκολο ματς, με μια δυνατή ομάδα και στον αέρα αλλά και στο χορτάρι, που έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Ο Τσικλητήρας είχε ελάχιστες φάσεις και η μοναδική πολύ καλή ήταν στο 2ο λεπτό, αλλά και τότε το ρήγμα προήλθε από γλίστρημα του παίκτη μας. Επιθετικά όμως δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε.

Έπαιξε ρόλο και το άγχος της πρεμιέρας αλλά και το γεγονός ότι ο αντίπαλος έπαιξε με δέκα παίκτες πίσω από τη μπάλα. Πάντως, αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος, θα έπρεπε να ήταν εμείς. Μετά την αποβολή του ποδοσφαιριστή του Τσικλητήρα, κάναμε δύο μικροευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το πρόσημο όμως είναι θετικό διότι σε αυτή την κατηγορία, όταν πας σε μια δύσκολη έδρα και δεν χάνεις, είναι καλό αποτέλεσμα», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής.

 

Μετά τη διακοπή ο Σιδέρης

Ο ΠΑΟΒ έχει μπροστά του την Κυριακή ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με τον δυνατό Αστέρα Βλαχιώτη, στο «Γρ. Καλάκος». Οι «πράσινοι» θα παίξουν για τη νίκη, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα. Απών θα είναι ο Ραφαήλ Σιδέρης, ο οποίος αναμένεται τελικά να επιστρέψει σε αγώνα του ΠΑΟΒ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στις 5 Νοεμβρίου, στην Κεφαλονιά, κόντρα στον Παλληξουριακό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος