FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Θετικό το αποτέλεσμα στην Κ.Αχαγιά»

Ημερομηνία: 19-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας, Ηλίας Φωτόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Αχαϊκή στην Κ.Αχαγιά, χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα. «Έγινε ένα παιχνίδι δυνατό, παιχνίδι σκοπιμότητας, όπως αναμενόταν. Εμείς ήρθαμε να πάρουμε οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, αλλά φυσικά πρωταρχικός στόχος ήταν η νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι, με δεδομένο ότι παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα διατηρούσαμε  τουλάχιστον τα κεκτημένα για να μείνουμε πάνω από τη ζώνη και παίρνοντας ένα αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια ιστορική ομάδα όπως η Αχαϊκή, σίγουρα είναι θετικό αποτέλεσμα. Έγινε ένα παιχνίδι δυνατό με λιγοστές φάσεις, νομίζω σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, είχε ο αντίπαλος δύο φάσεις, είχαμε κι εμείς δύο φάσεις», ανέφερε αρχικά για το γειτονικό ντέρμπι ο τεχνικός του ΠΑΟΒ.

«Αλλάξαμε τη φιλοσοφία μας»

Για το πώς κρίνει την πορεία του ΠΑΟΒ μέχρι στιγμής, ο Ηλίας Φωτόπουλος, απάντησε: «Αν το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε λέγαμε  πως στο τέλος του α΄ γύρου θα μας βρει έναν ή δύο πόντους πάνω από τη ζώνη, δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Όμως στην πορεία, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα, πιστεύω πως το πρόσημο είναι θετικό. Η ομάδα είχε περισσότερους τραυματισμούς από κάθε άλλη χρονιά κι αυτό είναι απόρροια του γεγονότος πως έχει αλλάξει η φιλοσοφία των παιχνιδιών, τα παιχνίδια παίζονται πλέον πάρα πολύ στη δύναμη και στο μηδέν παθητικό στην άμυνα.

Εμείς αυτό αργήσαμε να το καταλάβουμε διότι δεν είμαστε η ομάδα, τουλάχιστον μέχρι πέρυσι, που παίζουμε με αυτή τη φιλοσοφία. Εμείς μπαίναμε μέσα και προσπαθούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Βέβαια, είναι διαφορετικές οι συνθήκες στο φετινό πρωτάθλημα, πέφτουν πολλές ομάδες κι έτσι αναθεωρήσαμε το πλάνο μας και τη φιλοσοφία μας και εναρμονιστήκαμε με τις απαιτήσεις και τις συνθήκες που έχει φέτος η κατηγορία. Υπό αυτές τις συνθήκες, πιστεύω ότι πήγαμε καλά. Μετά το παιχνίδι της Κεφαλονιάς, η ομάδα έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ, στο 95΄ στο ματς με τον Αστέρα, σε μια εναέρια μονομαχία κι αυτό μας δίνει δύναμη  και κουράγιο για τη συνέχεια. Και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος