FOLLOW US: facebook twitter

Ζωδιακά στερεότυπα για την κατάσταση που ζούμε, γιατί αυτοί είμαστε! (όλα τα κλισέ)

Ημερομηνία: 25-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Από τη Vera Dickey

Κριός

Αχ είναι όλοι ηλίθιοι! Αν δεν ήμουνα εδώ να τους θυμίζω κάθε ώρα και λεπτό ότι πρέπει να ζήσουμε θα είχαν πεθάνει όλοι. Το αξίζετε να πεθάνετε, αλλά κουκλίτσα μου χελόου, το ξέρεις ότι θα πεθάνω κι εγώ; Εγώ; Δεν πας καλά! Πάρε hashtag #krios_edw_se_blepw_xemytises_stay_home_malaka

Ταύρος

Ε εντάξει, μια χαρά είναι στο σπίτι. Ζεστούλα, κρασάκι, φαγάκι, όλα ζάχαρη. Τι καρφιά στον κ@λο τους έχουν και δεν μπορούν να κάτσουν μέσα μια ώρα δεν το πιάνω. Τι εννοείς τέλειωσε το ροκφόρ; Όλο; Όχι ρε φίλε, όχι! Μάνα! Έλα να μου συμπληρώσεις τη φόρμα να βγω σούπερ.

Δίδυμοι

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ; ΕΧΩ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ. ΒΓΑΙΝΩ. ΒΓΗΚΑ. ΕΧΩ ΒΓΕΙ. ΕΒΓΑΙΝΑ. ΘΑ ΒΓΩ. ΟΧΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΤΗΝΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΖΩΔΙΑ, ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟ.

Καρκίνος

Δεν τον έφερα εγώ τον κορωνοϊό. Το ξεκαθαρίζω αυτό γιατί ξέρω ότι όλοι νομίζετε ότι εγώ τον έφερα. Δεν έγινε κανένα σχόλιο, αλλά πιάνω την ατμόσφαιρα. Δεν θέλω να σου φορτωθώ με τα δικά μου, αλλά εγώ, για μένα προσωπικά, όλο αυτό είναι μια τραγωδία. ΟΚ, μπορεί και για τους άλλους, αλλά εγώ δεν το αντέχω και δεν έχω φταίξει και πουθενά να το περνάω. Και στα έχω μαζεμένα από την γρίπη των χοίρων, άμα θες να ξέρεις.

Λέων

ΟΚ, ψυχραιμία. Είναι μια παγκόσμια συνωμοσία ηγεσιών, όταν σας έλεγα εγώ τι να ψηφίσετε κάνατε του κεφαλιού σας όλοι, και οι εδώ, και οι Ινδοί και οι Αμερικάνοι. Κανείς δεν με άκουγε όταν μίλαγα, τώρα να συμπληρώσω εγώ την φόρμα, εγώ να οδηγήσω, εγώ να φέρω ντοματίνια. ΟΚ, θα το κάνω, κάτι άλλο θέλουμε;

Παρθένος

Φωνάζω να καθαρίζετε, να βάζετε τους συνδετήρες χωριστά από τις πινέζες, άκυρο, δεν μας αρέσει. Ε φάτε τώρα κορωνοϊό, να μάθουμε όλοι σαν καλά παιδάκια λίγη τάξη. Δεν γίνεται έτσι το σφουγγάρισμα, θέλει καλό στίψιμο από το νερό να μην αφήνει σημάδια. Όχι, δεν θα σφουγγαρίσω εγώ, εγώ έχω κερδίσει τη σειρά μου γιατί βρήκα τρόπο να παραγγέλνουμε χωρίς να έρχεται ο ντελιβεράς σπίτι μας, μου χρωστάτε όλοι σας τη ζωή σας, σφουγγαρίστε.

Ζυγός

Εντάξει, είναι ολοφάνερο. Μας κλείνουν μέσα σαν κοινωνικό πείραμα υποταγής. Φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα να είναι κατασκευασμένος ο ιός, αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο επικίνδυνο. Πρέπει να ξεσηκωθούμε και να βγούμε όλοι στους δρόμους. Ή να μείνουμε μέσα για πάντα. Αυτό με την ανοσία αγέλης στέκει, πρέπει να το δούμε. Ίσως να είναι όμως κόλπο και αυτό για να μας ξεκάνουν. Αυτή είναι η άποψή μου ξεκάθαρα.

Σκορπιός

Δεν θα πάθουμε τίποτα. Τι θα πει μάσκες και αντισηπτικά; Τώρα θα πέσουν οι μάσκες και θα δούμε ποιος είναι ποιος. Είχα ζητήσει πριν δεκατρία χρόνια ζάχαρη από την αποπάνω για να πιάσω κονέ, δεν έγινε τίποτα τελικά, πήγε με όλη την πολυκατοικία εκτός από μένα. Και τώρα με πήρε τηλεφωνάκι και καλά όλοι για όλους. Ψόφα κουκλίτσα μου, αφού πιστεύεις ότι υπάρχει πανδημία, πήγαινε μόνη σου σούπερ να βγάλεις το αντισηπτικό από την τρύπα.

Τοξότης

Έχω πάθει κορωνοϊό από την αρχή να ξέρετε. Δεν τον έλεγαν έτσι τότε, τον έλεγαν γαμωκρύωμα. Ψόφησα δεκαπέντε μέρες, ακύρωσα το ταξίδι στα Ιμαλάια μέσω Φινλανδίας γιατί δεν είχα τα λεφτά βασικά, όχι γιατί αρρώστησα, και το πέρασα στο πόδι. Τώρα είμαι μια χαρά αλλά δεν βγαίνω γιατί έχω πυρετό. Μια χαρά είμαι, δεν μπορώ να κουνήσω το δεξί μου πόδι, το αριστερό χέρι και το κεφάλι μου, κάτι καινούριο πρέπει να έχω κολλήσει, θα μάθουμε μετά πώς το λένε.

Αιγόκερως

Το ανθρώπινο είδος δεν έμαθε από τα λάθη του. Δεν έμαθε να αποθηκεύει τον καιρό της αποθήκευσης και να ξοδεύει τον καιρό του ξοδέματος. Δεν υπάρχει μια ιεραρχία, μια σύνεση, μια συμμόρφωση. Εννοείται ότι στηρίζω το #menoumespiti. Όλοι μέσα. Εγώ έχω θείο αστυνομικό, μου έχει καβατζώσει μια ειδική άδεια διαρκείας και θα βγαίνω γιατί τα καθήκοντά μου επείγουν.

Υδροχόος

Τι ηλίθιοι που είναι όλοι. Πόσο καιρό φωνάζω να εποικίσουμε άλλον έναν πλανήτη τουλάχιστον να έχουμε εξοχικό; Τώρα να τα, έχουμε εγκλωβιστεί σε αυτήν την κουτσουλιά, ακόμα δεν έχουν εφεύρει ούτε καν την τηλεμεταφορά και μου θέλουν και παγκόσμια διακυβέρνηση. Γι’ αυτό δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο, ξυπνήστε με όταν θα έχουμε πολιτισμό τύπου ένα αγάπες μου.

Ιχθείς

Σαν όνειρο είναι όλο αυτό. Θυμάμαι και τις τρελές αγελάδες, τη γρίππη των πτηνών, όλες αυτές τις καταστροφές. Όχι ότι τα θυμάμαι ακριβώς, όλα θολά είναι μέσα στο μυαλό μου, αλλά έχω την αίσθηση, έχω μια εντύπωση ότι όλα λιώνουν σε μια τεράστια ανάμνηση που την έχω ξεχάσει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος