FOLLOW US: facebook twitter

Ζητούν συνεδρίαση για τις Παιδικές χαρές

Ημερομηνία: 20-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

paidiki-xara-eparxeio2

Σύσσωμοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης

Την σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης την επισκευή και επαναλειτουργία των παιδικών χαρών, ζητούν με αίτημα τους, σύσσωμοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Πύργου.

Με το αίτημα που κατέθεσαν στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και το οποίο υπογράφουν οι: Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, Παναγόπουλος Βασίλειος, Βαρελάς Ιωάννης, Καράμπελας Αντώνιος, Δημουλιάς Λεωνίδας, Παναγόπουλος Ιωάννης, Αργυρόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου, Αργυρόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτου, Κόρδας Θεόδωρος,  Αθανάσουλας Χρήστος, Μιχαλακόπουλος Χάρης, Βαγγελάτου Άβα, ζητούν να προγραμματιστεί συνεδρίαση με μοναδική θέμα συζήτησης «την επισκευή και επαναλειτουργία των παιδικών χαρών του δήμου μας,  μετά τη σύνδεση του συγκεκριμένου θέματος  με την παραίτηση του δικαιώματος  προσωπικής αγωγής του, προς το δήμο Πύργου, από τον Γενικό Γραμματέα του δήμου κ. Χάρη Αντύπα.

Όπως γνωρίζετε όλες οι παιδικές χαρές του δήμου Πύργου δεν λειτουργούν σχεδόν δύο χρόνια με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί λόγω βλαβών και φθορών δεν πληρούν τα κριτήρια ασφαλείας που έχει θέσει η ελληνική πολιτεία. Κύριε πρόεδρε, Θεωρούμε ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος θα ανταποκριθείτε άμεσα στο αίτημά μας, μέσα στα χρονικά πλαίσια που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος