FOLLOW US: facebook twitter

Ζάκυνθος-Πανηλειακός 0-3: Πρώτη νίκη με… μεγάλη μπάλα!

Ημερομηνία: 16-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο γκολ ο Κώστας Κρεββατάς, ένα ο Γιάννης Σωτηρόπουλος

Ο Πανηλειακός παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, πήρε την πρώτη του νίκη χθες στη Ζάκυνθο, με σκορ 0-3. Η ομάδα του Γιώργου Κούτση ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς, έβαλε τη μπάλα κάτω, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σκόραρε τρεις φορές. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 5 βαθμούς στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, μετά από 3 αγωνιστικές.

 

0-2 ημίχρονο

Η Ζάκυνθος απείλησε πρώτη στο 10′ όταν ο Ραφαήλ Πέττας σούταρε από διαγώνια θέση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Καπετανάκη αλλά από κει και πέρα ο Πανηλειακός κυριάρχησε. Στο 25′  Κρεββατάς και Σωτηρόπουλος συνεργάστηκαν μέσα στην περιοχή, αλλά πρόλαβαν και «έκοψαν» οι αμυντικοί της Ζακύνθου. Στο 26′ είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Πανηλειακό. Από βαθιά μπαλιά για τον Ντάνκουα, ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Λέανδρο Διαμαντή, που αποσόβησε αρχικά και στη συνέχεια ο Τσιριγώτης έδιωξε μακριά. Τελικά στο 29΄ έγινε το 0-1, με τον Σωτηρόπουλο να μπαίνει ταχύτατα μέσα στην περιοχή, πρόλαβε στην έξοδο και τον Διαμαντή και με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους ερυθρόλευκους.

Η υπεροχή του Πανηλειακού συνεχίστηκε και στο 35′ είχαμε διπλή μεγάλη χαμένη ευκαιρία, όταν ο Κρεββατάς από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, σούταρε δύο φορές αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί σχεδόν πάνω στη γραμμή!

Στο 40′ ο Μπουρλάκης σούταρε στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου έγινε το 0-2, από ωραία ατομική ενέργεια του Ντάνκουα και γύρισμα προς τον Κρεββατά, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα, εδραιώνοντας την νίκη του Πανηλειακού.

 

0-3 ξανά με Κρεββατά

Στην επανάληψη, οι Πυργιώτες συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο 53′ ο Σωτηρόπουλος γύρισε στον Κρεβατά αλλά ο Διαμαντής μπλόκαρε δύσκολα το σουτ του ερυθρόλευκου σέντερ φορ. Εν τέλει το 0-3 έγινε στο 55′, όταν ο Σωτηρόπουλος σε νέα προσπάθειά του από τα αριστερά, πάσαρε στον Κρεββατά που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 

Ζάκυνθος: Διαμαντής, Μαρίνος, Τριανταφυλλίδης (83′ Βυθούλκας), Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Ν. Πέττας (72′ Βλαδίκας), Βουτσίσεβιτς, Ντάσης (56′ Κίτος), Μπεσού, Ρ. Πέττας, Τσουκαλάς (64′ Κυριάζος)

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Λεβέντης, Νικολόπουλος, Κολόκας, Σούλης, Σέχου (88′ Μπουρνέλης), Ντάνκουα (82′ Σκοζάι), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (74′ Γεωργακόπουλος), Σωτηρόπουλος (77′ Χατζηστάμου)

 

Φωτογραφία: ioniansports.gr

 

Συλλυπητήρια σε Γεωργακόπουλο

Ο ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, Κώστας Γεωργακόπουλος, έχασε τη μητέρα του την Παρασκευή και η διοίκηση του Πανηλειακού εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει τα συλλυπητήριά της για το θλιβερό αυτό συμβάν:

«Είναι στιγμές που χάνουν το νόημα οι λέξεις…Είναι στιγμές, που σε κάνουν έστω και για λίγο, να σκεφτείς πόσο μάταια είναι όλα…Είναι σαν να κόβονται οι ρίζες σου και να προσπαθείς να μείνεις όρθιος, για να συνεχίσεις..

Ο Α.Ο. Πανηλειακός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας Γεωργακόπουλο Κωνσταντίνο και στην οικογένεια του, για τον χαμό της λατρεμένης του μητέρας στην ηλικία των 46 ετών… Κωνσταντίνε, αγόρι μας, κουράγιο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος