FOLLOW US: facebook twitter

Εύκολα στα ημιτελικά ο Ξενοφών

Ημερομηνία: 26-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Πελόπιο-Ξενοφών  0-5

Ο Ξενοφών ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πέλοπα Πελοπίου με 5-0 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί που θα κοντραριστεί με την Προοδευτική, σε διπλούς αγώνες. Ο Μιλοσέφσκι στο 35΄ άνοιξε το χορό των γκολ  για την ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, αφού πρώτα οι Παναγόπουλος, Μυλωνάς, Μπάρκας είχαν αποτύχει να νικήσουν τον Νικολόπουλο ενώ στο 23΄ ο Δημάκης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 30΄ είχαμε την πρώτη ευκαιρία του Πέλοπα, όταν ο Χριστόπουλος σούταρε και ο Κουτρουμπής έδιωξε σε κόρνερ. Στο 44΄ ο Μιλοσέφσκι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη -πρόκριση για τον Ξενοφώντα. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 55’ ο Μπάρκας με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 65’ ο Δημάκης έβγαλε παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο Κωνσταντόπουλος σημείωσε το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε και πάλι ο Πάρης Κωνσταντόπουλος  μετά από σέντρα του Πλατανίτη.

Πελόπιο: Νικολόπουλος, Δ.Ηλιόπουλος, Γ.Κολοτούρος, Αγγελόπουλος, Δρουβιώτης, Κωνσταντόπουλος (41’ λ.τρ. Καλλιμάνης), Χριστόπουλος, Μπακόπουλος, Π. Φωτεινόπουλος, Π.Ηλιόπουλος  (57’ λ.τρ. Παφιλιάρης), Δ. Φωτεινόπουλος (75’ Μήλιος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Ζαπάντης, Πλατανίτης, Παναγόπουλος, Δημάκης, Μπακατσέλος, Αλεξόπουλος, Μπάρκας (56’ Ζούλης), Μιλοσέσκι (46’ Π. Κουτσογιαννάκης), Κωνσταντόπουλος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος