FOLLOW US: facebook twitter

Ευχετήριο μήνυμα για έναρξη Πανελλαδικών

Ημερομηνία: 06-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Επ΄ ευκαιρία έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, εκφράζω τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν.

Στην πορεία της ζωής σας, η διαδικασία των εξετάσεων αποτελεί ένα σταθμό, όχι τον τελικό σας προορισμό.  Ο σύγχρονος άνθρωπος διέπεται από μια τάση διαρκούς αναζήτησης για το καλύτερο και το υψηλότερο, το ίδιο και για την  επαγγελματική του αποκατάσταση και αυτό δεν το εξασφαλίζει κατ΄ανάγκη  μια πιθανή επιτυχία στις εξετάσεις.

Ας έχουν όλοι οι υποψήφιοι ψυχραιμία και διαύγεια για να αποδώσουν το μέγιστο των δυνάμεών τους  στην επίπονη αυτή μάχη, αλλά σύμφωνα με τα νέα πρότυπα,   ας μη σταματήσουν ποτέ να αναζητούν την περαιτέρω  επιμόρφωσή τους η οποία πρέπει να είναι διαρκής  και αξιοποιήσιμη για την καλύτερη αποκατάστασή τους.

Ωστόσο οι  τελευταίες μαθητικές σας στιγμές  ας είναι ανέμελες και ευχάριστες.

Μη διστάσετε στιγμή να κάνετε όνειρα, να  καταστρώσετε σχέδια   για το μέλλον που τώρα ανοίγεται μπροστά σας, να κυνηγήσετε τα ιδανικά σας.

Καλή δύναμη σε εσάς και στις οικογένειές σας για τη στήριξη που σας προσφέρουν, αλλά και στους καθηγητές  σας, που τροφοδοτούν με ελπίδα τα όνειρά σας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πύργου

Δημήτριος Μεσσαλάς


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος