FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο του “Ηλείου” για τους κολυμβητικούς αγώνες στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 19-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η πόλη της Αμαλιάδας διοργάνωσε για πρώτη φορά στις 9 και 10 Ιουνίου 2018 κολυμβητικούς αγώνες και συγκεκριμένα τους θερινούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών και ημερίδα ορίων κατηγοριών Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Αμαλιάδα περίπου 400 αθλητές, όπου μαζί με τους συνοδούς και τα προπονητικά επιτελεία υπολογίζεται ότι οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν τα 1.000 άτομα.

Η διοργάνωση ήταν υψηλού επιπέδου και απέσπασε τα συγχαρητήρια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε), των ομάδων που συμμετείχαν, αλλά και των γονιών των αθλητών που παρευρέθησαν στην Αμαλιάδα.

Λόγω της επιτυχίας των αγώνων η Κ.Ο.Ε. βάζει πλέον στον συνολικό προγραμματισμό το κολυμβητήριο Αμαλιάδας για διοργανώσεις και το 2019.

Η διοργάνωση, όπως και ανάλογες που αναμένονται στο μέλλον στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, σηματοδοτούν τις προσπάθειες για ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στον Δήμο Ήλιδας, με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία της περιοχής μας.

Ως εκπρόσωπος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος»θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για την αποφασιστική συμβολή του να έρθουν οι αγώνες στην Αμαλιάδα, την επιτροπή αγώνων, την Κ.Ο.Ε., την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους χορηγούς, τους ακούραστους εθελοντέςμας και όλους όσοι συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις για να έχουμε αυτήν την άψογη διοργάνωση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΙΟΥ

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος