FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο Λευτέρη Βαρουξή: «Αισθάνομαι βαριά ευθύνη»

Ημερομηνία: 21-12-2017 | Συντάκτης:

Θεωρώ χρέος μου να εκφράσω δημοσίως την ευγνωμοσύνη μου σ’ όλους τους συναδέλφους για την τιμητική ανάδειξή μου σε εκλόγιμη θέση στον τομέα της Μεταποίησης ,  με την παράταξη του κ. Κώστα Νικολούτσου.

Ένιωσα την ανάγκη ως εκπρόσωπος της γενιάς μου να διεκδικήσω την ψήφο των επιχειρηματιών του τόπου που γεννήθηκα και στον οποίο επέστρεψα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά μετά τις σπουδές μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους όσους με έκριναν ικανό να τους εκπροσωπήσω στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕ και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους δικούς μου ανθρώπους, τους αγαπημένους μου φίλους που ήσαν και είναι πάντα δίπλα μου.

Αισθάνομαι βαριά ευθύνη , καθότι η κοινωνική αποδοχή σημαίνει  ότι πρέπει να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων σας. Η αποδοχή σας όμως, δεν ανήκει μόνο σε μένα αλλά σε όλους τους νέους επιχειρηματίες που αγαπούμε τον τόπο μας και θέλουμε να τον δούμε στην θέση που του αξίζει.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Πρόεδρο του ΕΒΕ που με εμπιστεύτηκε και με έκρινε ικανό να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του.

Τέλος δεσμεύομαι ότι θα βρεθώ κοντά σ’ όλους του συναδέλφους , για να γνωρίσω προσωπικά έναν προς έναν αυτούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταποίησης στον νομό μας ,  να αφουγκραστώ τα αιτήματα και τα προβλήματα του καθενός και με σκληρή προσπάθεια και δουλειά να μετατρέψω την γνωριμία μας σε γόνιμη και διαχρονική συνεργασία μεταξύ μας.

 

Με ιδιαίτερη τιμή

Λευτέρης Βαρουξής, Τομέας Μεταποίησης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος