FOLLOW US: facebook twitter

Ετικέτα Εθνικής Ποιότητας έργου για το Νηπιαγωγείο Κατακόλου!: Αρχή της νέας σχολικής χρονιάς με νέα διάκριση

Ημερομηνία: 21-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Με μια νέα διάκριση, την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας έργου e Twinning για τους μαθητές και την νηπιαγωγό Έλενα Αναστασίου, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για το Νηπιαγωγείο Κατακόλου! Οι μικροί μαθητές και η νηπιαγωγός του ξχωριστά, βραβεύτηκαν για το έργο, με τίτλο “A trip to the past”, «Ένα ταξίδι στο παρελθόν»

Όπως αναφέρει η κ. Έλενα Αναστασίου που ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς και όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος «Μία εξαιρετική συνεργασία ολοκληρώθηκε. Συγχαρητήρια στα παιδάκια του Νηπιαγωγείου μας γι’αυτή τη διάκριση και στους γονείς για τη συνεργασία τους.

Ευχαριστώ την ιδρύτρια του έργου Έφη Κατσίγιαννη (3ο Δημ. Σχολείο Πύργου) για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και την άψογη συνεργασία μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες του προγράμματος Βασιλική Τάγιου (Νηπιαγωγείο Χαβαρίου), Στεργιαννή Μιχαλεντζάκη (2ο Δημ. Σχολείο Σκάλας Ωρωπού), Λίτσα Παναγιωτίδου (1ο Νηπιαγωγείο Φερών Έβρου), Ελένη Μαργαρίτη (3ο Νηπιαγωγείο Αιγινίου Πιερίας) και εκπαιδευτικούς 5 σχολείων από την Τουρκία, 3 από την Ιταλία, 2 από την Πολωνία και την Σλοβακία,1 από τη Ρουμανία, την Ισπανία και την Λιθουανία, που συνέβαλαν στην δημιουργική υλοποίηση αυτού του έργου…!!!

Αναμένουμε την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας! Καλή και δημιουργική συνέχεια σε όλους μας.»  

Θυμίζουμε ότι το Νηπιαγωγείο Κατακόλου είχε καταφέρει να αποσπάσει Πανελλαδικά και Χρυσό βραβείο στην Κατηγορία ”Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης” στα βραβεία Education Leaders Awards 2018 powered by RDC Informatics, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στον χώρο της Εκπαίδευσης…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος