FOLLOW US: facebook twitter

Ερώτηση Έφης Γεωργοπούλου-Σαλτάρη στην Βουλή για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 13-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ερώτηση κατατέθηκε στην Βουλή από την βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη σχετικά με την κατάσταση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ήλιδας, στην Κουρούτα.

Το Πάρκο δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με κονδύλια του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δήμου, με σκοπό την εκπαίδευση παιδιών και νέων στην κυκλοφοριακή αγωγή τόσο ως οδηγοί όσο και ως πεζοί. Εδώ και αρκετά χρόνια το Πάρκο βρίσκεται πλήρως εγκαταλελειμμένο.

Ταυτόχρονα με την κατασκευή του Πάρκου ο Δήμος Ήλιδας προχώρησε στην προμήθεια αμαξιδίων για την χρήση τους από τους εκπαιδευόμενους, η τύχη των οποίων είναι άγνωστη με δεδομένη την μη λειτουργία του Πάρκου.

Τα  ερωτήματα προς τους αρμόδιους Υπουργούς επικεντρώνονται  στην σημερινή κατάσταση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και τους λόγους που κατέληξε σε αυτή, καθώς και στο κόστος της δημιουργίας του. Ακόμη, στο που βρίσκονται τα αμαξίδια που προμηθεύθηκε ο Δήμος Ήλιδας για χρήση από τους εκπαιδευόμενους.

Τέλος, η βουλευτής ρωτά αν σε άλλες πόλεις της χώρας λειτουργούν σήμερα Πάρκα Κυκλοφοριακής Αγωγής που κατασκευάστηκαν με κονδύλια του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος