FOLLOW US: facebook twitter

Εργαστήρι Ζωγραφικής Δήμου Πύργου: Δίδαξε τέχνη σε μικρούς και μεγάλους

Ημερομηνία: 22-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μια όμορφη εκδήλωση για την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων των παιδικών τμημάτων του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Δήμου Πύργου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Τα παιδιά κλήθηκαν να συμμετέχουν σε ένα ομαδικό παιχνίδι ζωγραφικής που επιμελήθηκε η υπεύθυνη του Εργαστηρίου κ. Αδαμαντία Τσακανίκα.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού τα παιδιά υποδέχθηκαν τους γονείς και το κοινό και έγινε μια μικρή ενημέρωση από τη υπεύθυνη για την εξέλιξη των μαθημάτων και τη λειτουργία του εργαστηρίου.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής με τα έργα των μαθητών,  που ως επί το πλείστον, έχουν θέμα το καλοκαίρι και τη θάλασσα και επεξεργάστηκαν από τα παιδιά κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018.

Η εκδήλωση έκλεισε με γλυκά και αναψυκτικά για μικρούς και μεγάλους μια προσφορά της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου.

«Τα απλά γίνονται σπουδαία όταν προσέχουμε τις λεπτομέρειες» δήλωσε ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, τονίζοντας ότι στο Εργαστήρι Ζωγραφικής η κυρία Τσακανίκα Αδαμαντία δίδαξε πραγματική τέχνη σε μικρούς και μεγάλους και κέρδισε την εκτίμηση όλων. «Το Εργαστήρι Ζωγραφικής για το νέο χρόνο θα είναι πάλι ένα κομμάτι του πολιτισμού της πόλης μας» κατέληξε.

Η έκθεση με τα έργα των μικρών μαθητών θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό για μία περίπου εβδομάδα.

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθούν στο Εργαστήρι, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος