FOLLOW US: facebook twitter

Εργαλεία-σύμμαχοι στην εξωστρέφεια: Ενημερωτική ημερίδα του ΕΒΕ Ηλείας για τη δράση «Επιχειρούμε Έξω»

Ημερομηνία: 23-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Εξωστρέφεια – Μικρομεσαίες επιχειρήσεις» στα πλαίσια της Δράσης «Επιχειρούμε Έξω»  πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή το Επιμελητήριο Ηλείας σε συνεργασία με το Enterprise Greece και την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Ο κ. Νικολούτσος υποδέχθηκε τους δύο ομιλητές και το κοινό. Μίλησε για την έναρξη του προγράμματος και τόνισε πως θα πρέπει οι προτάσεις να υποβληθούν άμεσα, καθώς οι χρόνοι πιέζουν. Σκοπός της ημερίδας ήταν να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι μέσα από την εμπειρία που έχουν οι συνεργάτες του ΕΒΕ Ηλείας. Ανέφερε πως έχουν υποβληθεί περίπου 30 προτάσεις στη Δυτ. Ελλάδα, ενώ η μεγαλύτερη ζήτηση παρουσιάζεται στην κεντρική Μακεδονία.

Ομιλητές ήταν ο Λουκάς Σπηλιόπουλος που πραγματοποίησε ενημέρωση για την Δράση «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ» και ο Γεώργιος Παπαστεργιόπουλος που μίλησε για τις προϋποθέσεις επιτυχούς εξαγωγικής δραστηριότητας. Όπως ανέφεραν η δράση αυτή έχει ως σκοπό την προώθηση της εξωστρέφειας των εταιριών που ήδη αναπτύσσουν μια εξαγωγική δραστηριότητα αλλά και την υποστήριξη της προβολής και προώθησης των προϊόντων εκτός της ελληνικής επικράτειας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος