FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Με Βασσάρα η κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 13-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης Κουλούρης, έκοψε την πίτα μαζί με τον Κύρο Βασσάρα. Δίπλα στον Βασσάρα, η σύζυγός του, Ντέπυ και τα παιδιά τους.

 

Η ΕΠΣ Ηλείας πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Amalias Hotel στην Κουρούτα, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την βράβευση των περσινών πρωταθλητών στα τοπικά πρωταθλήματα (Πανηλειακός, Μακρίσια, Πέλοπας Πελοπίου και Αμπελώνας). Την εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η Μαρία Γεωργοπούλου-Παλούμπη(μέλος της ΕΠΣΗ), τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ρουμανίας και υπεύθυνος Ανάπτυξης της διαιτησίας στην Ελλάδα, Κύρος Βασσάρας, ο οποίος βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Άρη Κουλούρη.

 

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Η απαστράπτουσα Μαρία Γεωργοπούλου-Παλούμπη παρουσίασε την εκδήλωση.
Ο πρόεδρος του Πανηλειακού Χρ. Χίτος, ο γενικός αρχηγός Χρ. Γιαννακόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας, Γ. Καπετανάκης, παρέλαβαν το έπαθλο του πρωταθλητή της Α1 από τον Άρη Κουλούρη.
Οι εκπρόσωποι του Α.Ο.Μ., Βρέτταρος, Ηλιόπουλος και Μούτσος, παρέλαβαν το έπαθλο του πρωταθλητή της Α2 από τον Ανδρέα Νικολακόπουλο.
Χριστόπουλος, Μπατζάκας και Νικολόπουλος  του Πέλοπα Πελοπίου, πήραν το βραβείο του πρωταθλητή Β΄ Κατηγορίας από τον Γιώργο Τσουραπά.
Ο Χάρης Μαραθιάς εκ μέρους του  Αμπελώνα, παρέλαβε το έπαθλο του Πρωταθλητή Γ΄ Κατηγορίας από τον Δημήτρη Βύτανο.
Η Μικτή Νέων τιμήθηκε για την πρωτιά στον όμιλό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος