FOLLOW US: facebook twitter

Επιτροπή από την Ηλεία στο υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης για τις παραλίμνιες εκτάσεις

Ημερομηνία: 15-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Ραντεβού με στελέχη του υπουργείου Αγροτική Ανάπτυξης θα έχουν σήμερα το πρωί στις δέκα, τα μέλη της επιτροπής που συστάθηκε για να θέσει το θέμα της εκμετάλλευσης των παραλίμνιων και άλλων δημόσιων εκτάσεων από τους αγρότες και όχι από μεγάλα εταιρικά σχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιτροπή συμμετέχουν ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστος Βαλιανάτος και εκπρόσωποι από τους δήμους Πύργου και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων αλλά και άλλες περιοχές. Αδιαπραγμάτευτη θέση είναι να παραμείνουν στους αγρότες οι εκτάσεις αυτές και να συνεχίσουν να τις καλλιεργούν όπως στο παρελθόν.

ΓΣ της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας

Τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας. Εκεί θα γίνει ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα, ενώ θα παρουσιαστεί η έκθεση του Ορκωτού Λογιστή για το 2016. Οι αγρότες μέλη της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους για τα θέματα που τους απασχολούν, το παρόν και το μέλλον της Ομάδας Παραγωγών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος