FOLLOW US: facebook twitter

Επιστροφή στις νίκες

Ημερομηνία: 23-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Κουρτέσι-Δόξα Ν.Μ.  0-2

Η Δόξα Ν. Μανολάδας, μετά την ήττα από τον Πανηλειακό, επέστρεψε στις νίκες το απόγευμα του Σαββάτου καθώς  επικράτησε 2-0  του ΑΠΟΚ στο γειτονικό Κουρτέσι.

Στο α΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 35΄, η ομάδα του Γιώργου Λαγού κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπακάλη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Χρήστο Κούλη να δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΚ. Ο Λιβάνης ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και έγραψε το 0-1 για τη Δόξα που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54′  οι «αετοί» σφράγισαν τη νίκη τους  με τον Μπισμπάρδη.  Ο ΑΠΟΚ ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά ποδοσφαιριστές καθώς στο 70′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσιβγινίδης για σκληρό μαρκάρισμα.

Κλείνει το γήπεδο

Η διοίκηση της Δόξας Νέας Μανολάδας, ανακοίνωσε το Σάββατο το κλείσιμο του γηπέδου: «Η διοίκηση της Δόξας Νέας Μανολάδας ανακοινώνει ότι, για την προστασία του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο «Βασίλειος Μουρκιώτης», το κλείσιμό του από πάσα χρήση από την Τετάρτη 25-01-2017 μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου, έως και αφού τελειώσουν οι εργασίες οι οποίες πρέπει να γίνουν ώστε να είναι ασφαλές. Η απόφαση αυτή ελήφθη, αφενός λόγω των τελευταίων έντονων βροχοπτώσεων και αφετέρου δε γιατί παρ’ όλες τις συστάσεις μας ότι στο γήπεδο αυτό τον τελευταίο καιρό έχουν διεξαχθεί πολλά παιχνίδια, αυτές δεν εισακούστηκαν, κατά συνέπεια ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να είναι σε άθλια κατάσταση .Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει τις απαραίτητες εργασίες για να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον το νερό να το ποτίζουμε κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αλλά ευελπιστούμε στην τήρηση της υπόσχεσης του».

 ΑΠΟΚ: Πετρόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Κόστα, Μούζος, Π. Κωστόπουλος , Μπακάλης, Α.Κωστόπουλος (46′ Γκοτσούλιας), Τσιβγινίδης, Καπώνης (68′ Δ.  Κουργιαλάς), Κράγκαρης, Κ.Κουργιαλάς.

Δόξα: Αγγ.Κανελλόπουλος, Λιβάνης, Αυγερινός, Κολτσίδας (71′ Παρασκευόπουλος), Αλ. Κανελλόπουλος, Σοφιανόπουλος, Δημητρόπουλος (58′ Σιούλας), Καταβάτης, Καζαντζής, Μπισμπάρδης (77′ Μπλετσάκης), Μηλαδόπουλος.

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος