FOLLOW US: facebook twitter

Επιστρέφουν στο «Μαρακανά» οι Red Boys

Ημερομηνία: 03-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού επιστρέφουν στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναρκαδικό, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο, καθώς αποφάσισαν, μετά από συνάντηση με τους «Πυρσούς», να διακόψουν την αποχή τους, με γνώμονα το καλό της ομάδας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση των οπαδών του Πανηλειακού έχει ως εξής:

«Με μοναδικό γνώμονα το καλό της αγαπημένης μας ομάδας και έπειτα από αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με μέλη του Πυρσού και της διοίκησης, αποφασίζουμε το τέλος της αποχής και την επιστροφή των οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού στη φυσική τους θέση, στο πέταλο της Θύρας 1 δίπλα στην αρρώστια τους, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναρκαδικό.

Τα εισιτήρια για την Θύρα 1 θα είναι στην τιμή των 5€. Η τιμή αυτή ισχύει ΜΟΝΟ για τον αγώνα της Κυριακής. Στους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες θα υπάρχουν συνδεσμιακά εισιτήρια σε ειδική τιμή αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου, για τα οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Εισιτήρια για την Θύρα 1 θα διατίθενται αύριο το απόγευμα (7-9.30) στα γραφεία του Σ.Φ. Πανηλειακού-Red Boys, καθώς και την Κυριακή έξω από την Θύρα.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος