FOLLOW US: facebook twitter

Επιστρέφουν οι Λονδρέζοι κτηνίατροι στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 05-11-2016 | Συντάκτης:

adespota-lexaina-london1

Για δεύτερη φορά επιστρέφουν στην περιοχή των Λεχαινών για να αναλάβουν δράση οι χειρουργοί – κτηνίατροι της London Vet Clinic στα αδέσποτα του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Οι επιστήμονες που είχαν επισκεφθεί την περιοχή το Σεπτέμβριο του 2015, θα βρεθούν και πάλι σε γνώριμα για αυτούς μέρη για να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος των αδεσπότων σκύλων με στειρώσεις σε διάφορες περιοχές του δήμου.

adespota-lexaina-london3

Πρωτεργάτης και αυτής της προσπάθειας είναι η κτηνίατρος Λεχαινών Παναγιώτα Τσάγκου σε συνεργασία με τους φιλόζωους της περιοχής και την κα Ελένης Μπουρδάκου. Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι χειρουργικές επεμβάσεις στο κτηνιατρείο της κυρίας Τσάγκου, η οποία το παραχωρεί εθελοντικά, όπως έχει αναλάβει και τη φιλοξενία των πέντε ατόμων γιατρών και νοσοκόμων που θα ταξιδέψουν από την Αγγλία στην Ελλάδα και την Ηλεία. Στις δέκα ημέρες που θα παραμείνουν στην περιοχή, θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα περιστατικά στην περιοχή, αλλά και στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Μυρσίνης, όπου ήδη υπάρχουν αρκετά αδέσποτα σκυλιά.

adespota-lexaina-london2

Τα έξοδα του ταξιδιού της αγγλικής αποστολής των κτηνιάτρων και των νοσοκόμων έχουν αναλάβει πελάτες – φιλόζωοι της συγκεκριμένης κλινικής του Λονδίνου. Την αποστολή ακολουθούν φωτογράφος – εικονολήπτης και δημοσιογράφος που θα ετοιμάσει υπό μορφή ντοκιμαντέρ την εθελοντική αυτή προσπάθεια για τα αδέσποτα και θα δοθεί στα ΜΜΕ.

adespota-lexaina-london4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος