FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή Κ. Νικολούτσου προς κάθε αρμόδιο για αεροδρόμιο Αράξου: «Ακύρωση πτήσεων εξαιτίας ζημιάς των ραδιοβοηθημάτων προσέγγισης»

Ημερομηνία: 21-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Επιστολή προς την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τον περιφερειάρχη Α. Κατσιφάρα, τους βουλευτές Ηλείας, τον Αερολιμενάρχη Αράξου και τον Διοικητή της Πολιτικής Υπηρεσίας, απέστειλε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κ. Νικολούτσος για το θέμα του αεροδρομίου Αράξου. Στην επιστολή του προς όλους τους αρμόδιους αναφέρεται στις ακυρώσεις πολλών πτήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αράξου λόγω μη λειτουργίας των ραδιοβοηθημάτων προσέγγισης .
Ειδικότερα ο κ. Νικολούτσος τονίζει τα εξής:

«Κύριοι,

Ως πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας σας εκφράζω τη βαθειά μου ανησυχία για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις ακυρώσεις πολλών πτήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αράξου λόγω μη λειτουργίας των ραδιοβοηθημάτων προσέγγισης .

Μέσα στην αιχμή της τουριστικής περιόδου τέτοιου είδους θέματα δυσφημούν καταλυτικά την Δύτ Ελλάδα και την Χώρα.

Σας παρακαλώ να ενεργήσετε άμεσα γιατί η διαφαινόμενη ζημιά έχει καταλυτικές αρνητικές επιπτώσεις για τις τουριστικές επιχειρήσεις και την εικόνα του τόπου ως τουριστικού προορισμού

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του

Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Κωνσταντίνος Νικολούτσος»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος