FOLLOW US: facebook twitter

Επιδείξεις μαθητών β΄μέρους Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας: Το πιο θερμό χειροκρότημα!

Ημερομηνία: 05-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Β΄ Μέρος των επιδείξεων των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Λαζαράκειο. Υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και καταξιωμένων Δασκάλων τους Νόρας Χάρδα στο Πιάνο-Αρμόνιο και Γιώργου Καφεντζή στην Κιθάρα, τα παιδιά παρουσίασαν δείγματα της δουλειάς που κάνουν όλο το χρόνο στο Ωδείο ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και δίκαια απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Η αίθουσα του Λαζαράκειου γέμισε ασφυκτικά από γονείς που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους αλλά και κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει την όμορφη αυτή εκδήλωση του Ωδείου και την επίδειξη των λιλιπούτειων μουσικών. Παρευρέθησαν ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος, η Αντιδήμαρχος κ. Ρούλα Γκουβίτσα και ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρης Ράλλης.

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Γκουβίτσα η οποία τόνισε πως είναι συγκινητική για όλους  η στιγμή που τα παιδιά δείχνουν τους κόπους της χρονιάς, στόχος της δημοτικής αρχής είναι να κρατήσει ψηλά το Ωδείο όπως μας έδειξε ο ιδρυτής του, πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Ράλλης, επί των ημερών του οποίου μεγαλούργησε και καταλήγοντας η κ. Γκουβίτσα σημείωσε πως ο Δήμος είναι και θα είναι πάντα  κοντά στο Ωδείο, γίνεται προσπάθεια να παραμείνουν χαμηλά τα δίδακτρα  και ευχαρίστησε τους γονείς που, σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία. εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας.

Από την πλευρά του ο κ.Νώντας Παναγιωτόπουλος,παίρνοντας το λόγο στο τέλος της εκδήλωσης αφού συνεχάρη τους σπουδαστές  για την άψογη παρουσία τους τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό που τα παιδιά, ενώ πιέζονται από παντού αυτές τις εποχές παρ’ όλα αυτά προσπαθούν να καλλιεργούν τη μουσική παιδεία γιατί ηρεμεί την ψυχή τους και αυτό κάνουμε στο Δημοτικό Ωδείο και τέλος ευχαρίστησε τους Δασκάλους για την μεγάλη προσφορά τους και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος