FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Δυο αθλητές στους Χειμερινούς Αγώνες Νότιας Ελλάδας

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι αθλητές του Επειού Παναγιώτης Κορίζης και Ολυμπία Γκογκάκη, θα συμμετάσχουν στους αγώνες οι οποίοι θα λάβουν χώρα το τριήμερο 2-4 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Οι δυο αθλητές θα λάβουν μέρος στη μεγάλη συνάντηση στο ΟΑΚΑ, τους Χειμερινούς Αγώνες ΠΜΠ – ΠΓΚ Α και Β, αγώνες οι οποίες θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα όλης της Ελλάδας και θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι αθλητές των ηλικιών αυτών.

Παρών στις βραβεύσεις της ΕΟΜΟΠ

Ο Επειός ήταν παρών και στις βραβεύσεις της Ε.Ο.Μο.Π (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου) στα αθλήματά της (Πένταθλο- Τρίαθλο- Ράγκμπι Λιγκ) στην Ε.Ο.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2017, καθώς και η κοπή της πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου. Το αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής γέμισε με αθλητές και φίλους των αθλημάτων που προάγει η ομοσπονδία και χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές της χρονιάς που πριν λίγες ημέρες τελείωσε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, μέλη της ολομέλειας της ΕΟΕ, άνθρωποι του αθλητισμού και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων. Παρών ήταν  ο πρόεδρος του Επειού  Θεόδωρος Σάκκος, ήταν και ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι βράβευσαν αθλητές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος