FOLLOW US: facebook twitter

Επανεξελέγη στην προεδρία του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου η Εύη Βεργοπούλου

Ημερομηνία: 08-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

vergopoulou

Συνεχίζει στο τιμόνι του Διαβαθμιδικού

Επανεξελέγη στην προεδρία του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου η Εύη Βεργοπούλου, στις διαδικασίες που έγιναν χθες το μεσημέρι. Ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη της προεδρίας του Συνδέσμου, τα μέλη του ανανέωσαν τη θητεία της, που έως τώρα κρίθηκε επιτυχημένη με τις ρυθμίσεις που πέτυχε σε ότι αφορά τα χρέη του Συνδέσμου, οδηγώντας τον προς την εξυγίανση. Στη θέση του αντιπροέδρου θα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Ανδριόλας.

Όπως τόνισε η κα Βεργοπούλου «…στο διάστημα ενάμιση χρόνου της προεδρίας μου κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά. Ο διακανονισμός της ΔΕΗ εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει μπει σε σειρά, το χρέος του ενός εκατ. ευρώ έχει αρχίσει και μειώνεται. Πολύ σύντομα θα το φτάσουμε σχεδόν στο μισό. Επίσης έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον εργολάβο, το νερό εξακολουθεί να είναι άριστης ποιότητας, οι καταναλωτές το ξέρουν. Πολλά νοικοκυριά που παλιά το φοβούνταν, πίνουν πλέον από αυτό. Έχουν υδροδοτηθεί και τα υπόλοιπα διαμερίσματα. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Πύργου, τον δήμο Πύργου και την Αρχαία Ολυμπία. Κάποια προβλήματα που υπάρχουν ως προς τη χρηματοδότηση από την πλευρά της Ολυμπίας, πιστεύω ότι  σύντομα θα εξομαλυνθούν. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να παραδώσουμε στο τέλος της θητείας μας, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας, το διυλιστήριο και τον Σύνδεσμό χωρίς χρέη, για να μπορέσουμε να μειώσουμε και το κόστος στον πολίτη. Αν γλιτώσουμε τα ετήσια κόστη που πληρώνουμε από τους τόκους για το χρέος που είχαμε προς τη ΔΕΗ, αυτό θα το καταλάβει και ο καταναλωτής στην τιμή του νερού».

 Η κα Βεργοπούλου τόνισε πως έχουν προχωρήσει οι επαφές για την επέκταση του δικτύου προς τους δήμους Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Ζαχάρως, χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος