FOLLOW US: facebook twitter

Επαναπροκηρύσσονται οι 15 θέσεις ιατρών στην ΤΟΜΥ Πύργου: Δεν υπήρξε ενδιαφέρον στο διαγωνισμό του Αυγούστου

Ημερομηνία: 10-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Υγεία

Στην επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη ιατρικού προσωπικού που θα στελεχώσει την Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) που θα στεγαστεί στη δομή του ΠΕΔΥ στον Πύργο, αναμένεται να προχωρήσει η 6η ΥΠΕ άμεσα.  Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 63 ατόμων, γενικών ιατρών, παθολόγων, παιδιάτρων καθώς και επαγγελματιών υγείας (νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, επισκεπτών υγείας) και διοικητικού προσωπικού, είχε αναρτηθεί στις αρχές Αυγούστου στη Διαύγεια, ωστόσο, σύμφωνα με τον Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Δημήτρη Κωστακιώτη,  απέβη άγονος ως προς το ενδιαφέρον των ιατρών και η Υγειονομική Περιφέρεια προετοιμάζεται για την επαναπροκήρυξη του. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις προσωπικού- πλην των ιατρών- θα υπάρξει έλεγχος μετά την επαναπροκήρυξη, προκειμένου να βγουν και τα οριστικά αποτελέσματα με τα ονόματα των επιτυχόντων.

Υπενθυμίζεται ότι οι Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) εντάσσονται στη μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) και δίνουν έμφαση στην πρόληψη, στην αγωγή και την προαγωγή της υγείας του πληθυσμού.

Με τη λειτουργία των ΤΟΜΥ, ενισχύονται οι δημόσιες δομές της πρωτοβάθμιας φροντίδας, οι οποίες εκτός από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, θα καλύψουν καθολικά και ισότιμα τον πληθυσμό με προτεραιότητα στη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ενώ παράλληλα θα ανασχέσουν την αύξηση της ιδιωτικής δαπάνης για την υγεία και θα ανακουφίσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

«Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη ιατρών στην ΤΟΜΥ Πύργου θα επαναπροκηρυχθεί άμεσα καθώς η διαδικασία του Αυγούστου απέβη άγονη ως προς τις θέσεις των ιατρών» τόνισε ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Δημήτρης Κωστακιώτης.

 

Οι προσλήψεις είναι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Για την Τοπική Ομάδα Υγείας ( Τ.ΟΜ.Υ.) του Δήμου Πύργου προβλέπεται η πρόσληψη  των παρακάτω ειδικοτήτων:

–    12 Θέσεις ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
–    3 θέσεις ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ
–    6 θέσεις ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
–    3 θέσεις ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
–    6 θέσεις ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ
–    6 θέσεις  ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ/-ΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
–    6 θέσεις ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 468 )
–    3 θέσεις ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 568 )
–    6 θέσεις ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 668 )
–    6 θέσεις ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ 868)
–    6 θέσεις  ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ 1068 )


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος