FOLLOW US: facebook twitter

Επαγγελματίες Πύργου: Η χριστουγεννιάτικη αγορά αισιοδοξεί…

Ημερομηνία: 19-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Aν και οι καταναλωτές είναι ακόμη μουδιασμένοι και σκεπτικοί για τις φετινές χριστουγεννιάτικες αγορές τους, οι επαγγελματίες της πόλης του Πύργου ελπίζουν πως τα πράγματα θα πάνε τελικά πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο αλλά και από την περσινή χρονιά.

Δερμάτινα Χριστόπουλος

 

Τα πάντα στην αγορά συνθέτουν μια όμορφη γιορταστική ατμόσφαιρα, βιτρίνες με χιόνια, στολισμένα δέντρα, Άγιους Βασίληδες, αστεράκια και κουτιά πακεταρισμένα με σχολαστικότητα σαν δώρα. Τα περισσότερα στα χρώματα των Χριστουγέννων: πράσινα, χρυσά και κόκκινα. Οι καταστηματάρχες ελπίζουν πως η αγορά, όσο περνούν οι μέρες θα τονωθεί και θα αυξηθεί η κίνηση .

Ζαχαροπλαστείο Αστόρια: Υπέροχες Χριστουγεννιάτικες γεύσεις…

 

Άλλωστε την περίοδο των Χριστουγέννων,  οι Έλληνες καταφέρνουμε να ανατρέπουμε πολλά στατιστικά και οικονομικά δεδομένα . Η πρώτη καταναλωτική προτίμηση για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι τα είδη ρουχισμού και υπόδησης, η δεύτερη το φαγητό και το ποτό και η τρίτη κατηγορία κατά σειρά επιλογής, είναι τα βιβλία και τα παιχνίδια.

Οι επαγγελματίες με χαμόγελο όπως πάντα μας καλούν να εμπιστευθούμε την τοπική αγορά και να έχουν να μας προτείνουν πάρα πολλές όμορφες ιδέες για κάθε τσέπη και γούστο. Με το χαμόγελο στα χείλη όπως πάντα στέλνουν μέσα  από τον φακό της «ΠΡΩΙΝΗΣ», στο κόσμο, τις ευχές τους για όμορφες γιορτές γεμάτες αγάπη.

Γεωργία Παπαγιαννοπούλου: Optical center Παπαγιαννόπουλος-«Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι».

 

Λίτσα Γκελντή: Υπέυθυνη του ιχθυοπωλείου Δ. Φιντριλής-«Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει».
Γιώργος Τερζής: Optical Gallery TERZIS-«Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο … Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας»
Παναγιώτης Μαλλιόπουλος: Kρεοπωλείο ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ-«Η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά»
Κώστας Μανδαράκης: ΑΦΟΙ ΜΑΝΔΑΡΑΚΗ-«Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις Νέα Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές! Χρώματα, ήχοι, μουσικές & αρώματα να ομορφαίνουν την κάθε μας μέρα!
Φωτεινή Κατσιλιέρη,Βάσω Θεοδωροπούλου, Δήμητρα Ξουλεή και Γιάννης Βερβελές SUPER MARKET TERZIS επί της Μανωλοπούλου-«Το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές».

 

Γιάννης Διονυσόπουλος: YIANNIS HAIR-«Μέσα από την καρδιά μας ευχές , για πολύ αγάπη, υγεία και αισιοδοξία»
Αλέξης Ρουσόπουλος: ΑΣΗΜΙ-ΧΡΥΣΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-«Πολλές ευχές για όμορφες γιορτές μαζί με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν και ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι καλύτερο !»
Βασιλική Καραμαλίκη: SARAH LAWRENS-«Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας και ευχές για υγεία και χαρά τον καινούργιο χρόνο»
Σία Μυλωνά: ΓΕΥΣΙ…ΓΝΩΣΙΑ-«Ευχές για όμορφες γιορτές, για Χριστούγεννα  γεμάτες λιχουδιές, σοκολάτες, καραμέλες και αγκαλιές και χαμόγελα! Τα δώρα σας να σκορπίσουν χαρά σε όλους!»
Ελένη Ασημακοπούλου: Kατάστημα παιδικών ενδυμάτων TOBOLA-«Χαρίστε αγκαλιές και χαμόγελα και περάστε τις πιο όμορφες οικογενειακές γιορτές! Θερμές ευχές για ότι καλύτερο το καινούργιο έτος!»
Χριστίνα Λαμπροπούλου Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ «Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν τη μαγεία στα σπίτια μας και σαν το Άστρο στον ουρανό ας λάμψει η ελπίδα μας για έναν καλύτεροκόσμο! Χρόνιαπολλά και…λαμπερα!!
Βασίλης Πατρινός: Λογιστικό Γραφείο Πατρινό-«Πολλές ευχές για τις καλύτερες γιορτές ! Να έχετε ευτυχισμένα Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος να φέρει στον καθένα μας αυτό που επιθυμεί περισσότερο»
Θεοδώρα Καραμάνη: POWER&PILATESSTUDIO-«Ναέχετε τα πιο όμορφα μαγικά Χριστούγεννα και να φροντίζετε το σώμα σας. Υγεία και ότι καλύτερο στον καινούργιο χρόνο»
Aνθοπωλείο Μοσχόπουλος: Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος