FOLLOW US: facebook twitter

Επί τάπητος τα προβλήματα των σχολείων

Ημερομηνία: 03-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα

liatsis-daskaloi-suzitis-sxoleio3

Στο Λάτσειο ο Σύλλογος Δασκάλων Νηπιαγωγών Πύργου Ολυμπίας

Νέα διεύθυνση Παιδείας με Δ. Μεσσαλά ανακοίνωσε ο Λιατσής

Τη δέσμευση ότι η δημοτική αρχή Πύργου, θα στηρίξει και θα προσπαθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της, να επιλύσει τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία, έδωσε ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής στον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Πύργου- Αρχαίας Ολυμπίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης τους στο Λάτσειο, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και εκφράστηκε η πεποίθηση ότι με καλή συνεργασία μπορούν να βελτιώσουν τις συνθήκες λειτουργίας των σχολικών συγκροτημάτων. Στο όλο εγχείρημα, σημαντική θα είναι η συμβολή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Δημήτρη Μεσσαλά καθώς όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος θα αναλάβει τη νέα διεύθυνση παιδείας που δημιουργήθηκε και θα του εκχωρηθούν σημαντικές αρμοδιότητες.

liatsis-daskaloi-suzitis-sxoleio-2

Στην σύσκεψη, συμμετείχαν ο κ. Μεσσαλάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Αλέξης Σοφιανόπουλος και οι εκπαιδευτικοί Θανάσης Κατσίμπελης, Ελένη Σκόνδρα, Μένια Παπουτσή, Λουί Ραμαροσόν και Κώστας Τερλεπάνης.

liatsis-daskaloi-suzitis-sxoleio1

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσα τις απόψεις των δασκάλων και των νηπιαγωγών. Με τον πρόεδρο μας συνδέει φιλία ετών και δεν αποτελεί για μένα έκπληξη η ευαισθησία του στα προβλήματα των σχολείων για τα οποία ενημερώνομαι τακτικά από τον κ. Κατσίμπελη. Την διάσταση μου την έχει δώσει και ο εντεταλμένος σύμβουλος Παναγιώτης Εξαρχόπουλος και πλέον μετά την δημιουργία νέας διεύθυνσης ξεκινάμε από νέα αφετηρία, αναλαμβάνοντας σημαντικές αρμοδιότητες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα μικρά προβλήματα των σχολείων κ. πρόεδρε θα λυθούν, και αν έχουμε και μερικές παραλείψεις ή πρέπει να διορθώσουμε μερικά πράγματα, δε θα τα αγνοήσουμε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο» είπε ο κ. Λιατσής.

Με τη σειρά του ο κ. Σοφιανόπουλος, υποστήριξε ότι στόχος τους είναι η συνεργασία για το καλό των παιδιών της πόλης, του δήμου και όλων των μαθητών και πως «μετά από αυτή την κουβέντα πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Ο κ. Κατσίμπελης, πρόσθεσε ότι αυτό που συνδέει τους παριστάμενους είναι η αγάπη τους για τα παιδιά και τους μαθητές της πόλης αλλά και το ενδιαφέρον για την παιδεία που χρειάζονται και την ποιότητα της. «Εμείς σαν εκπαιδευτικοί μπορούμε σε ένα κομμάτι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες που υπάρχουν και από κει και πέρα ο δήμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να κάνει ότι μπορεί γιατί όλοι ξέρουμε ότι η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα στη χώρα είναι δύσκολη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος