FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Διοικητή Γ.Ν. Ηλείας στο ΚΕΦΙΑΠ Πύργου – Προσπάθειες για επαναλειτουργία πισίνας και δινόλουτρου

Ημερομηνία: 03-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

kekykamea

-Δυο νέα προγράμματα για ΑμεΑ πριν το τέλος του χρόνου

Ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ στον Πύργο (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ), δείχνει ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε προ ημερών το Κέντρο και συζήτησε με το προσωπικό αλλά και τα μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και ΑμεΑ «Ηλις».

diamantopoulos-kostas2

Όπως είπε, το ΚΕΦΙΑΠ είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση δομής την οποία χτίζουμε για να καλύψουμε πραγματικές ανάγκες και στη συνέχεια την αφήνουμε στην τύχη της… «Το λιγοστό προσωπικό που βρήκα εκεί, δίνει πραγματικά μάχη για να καλύψει πραγματικές ανάγκες. Εντυπωσιάστηκα από τις δομές, οι οποίες δυστυχώς δεν χρησιμοποιούνται. Βρήκα μια πισίνα χωρίς νερό και συντήρηση και ένα δινόλουτρο που δεν χρησιμοποιείται. Το μόνο θετικό είναι, ότι επέστρεψε η Λογοθεραπευτρια του ΚΕΦΙΑΠ κ. Γιώρη και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κλείσουν ραντεβού για συνεδρίες» είπε ο κ. Διαμαντόπουλος ενώ μιλώντας για τη συνάντηση του με το Σύλλογο των ΑμεΑ και την υπεύθυνη του Κέντρου κ. Ζωή Χαντζή ανακοίνωσε ότι προγραμματίζουν την υλοποίηση δυο προγραμμάτων και έχουν ήδη βρει πιστώσεις. Συγκεκριμένα ενός προγράμματος χοροθεάτρου και ενός ζωγραφικής. Παράλληλα, τόνισε ότι σκοπεύουν από την Άνοιξη, να επαναπρογραμματίσουν την Κατασκήνωση των ΑμεΑ στη Σκαφιδιά, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Ηλείας.

Όσον αφορά τις Φυσιοθεραπείες, ένα θέμα που τέθηκε από το Σύλλογο των ΑμεΑ, ο κ. Διαμαντόπουλος επισήμανε ότι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και πως επιδίωξη του είναι η επαναλειτουργία της πισίνας και το δινόλουτρου.

Τέλος, ενημερώθηκε για την ραδιοφωνική εκπομπή που πραγματοποιούσαν στην ΕΡΑ Πύργου άτομα με αναπηρίες με τίτλο «Κεκυκαμεα στον αέρα», ζητώντας από το σύλλογο να προσπαθήσει και πάλι ώστε να ξαναβγεί στον αέρα.

Τα τηλέφωνα του ΚΕΦΙΑΠ για τον προγραμματισμό ραντεβού για Φυσιοθεραπείες και Λογοθεραπείες είναι: 2621360824- 2621360818.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος