FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Γ. Λιατσή και Α. Σκαρτσιάρη στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου: Η δημοτική αρχή στηρίζει την Ελληνορωμαϊκή Πάλη

Ημερομηνία: 29-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου Πύργου που εξυπηρετεί το άθλημα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής και ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Σκαρτσιάρης. Όπως διαπιστώθηκε κατά την συνομιλία που είχαν με τον προπονητή Αλέξη Κολιτσόπουλο και τους διοικητικούς παράγοντες του συλλόγου Πραξιτέλη Αναστασόπουλο, Βασίλη Κωνσταντόπουλο, Νίκο Τσαρούχα, Νίκο Κρανίτη και Νίκο Ντοχά, η δουλειά που γίνεται είναι πολύ σοβαρή και η δημοτική αρχή, προχώρησε σε παρεμβάσεις ώστε ο χώρος διεξαγωγής του αθλήματος να συνδεθεί με το υπόλοιπο στάδιο ενώ πλέον φωτίστηκε και ο περιβάλλοντας χώρος του. Μάλιστα όπως τονίστηκε, σύντομα θα ξεκινήσουν και εργασίες αποκατάστασης του κολυμβητηρίου γεγονός που θα επηρεάσει θετικά και το χώρο της Ελληνορωμαϊκής πάλης. «Όλα στην πόλη μας πλέον δρομολογούνται και ταχτοποιούνται. Διαπίστωσα ότι γίνεται σ’ αυτό το χώρο υπεράνθρωπη προσπάθεια που προβάλει την πόλη μας μέσω ενός σπουδαίου αθλήματος που είναι η ελληνορωμαϊκή πάλη. Τους συγχαίρω όλους και τους υπόσχομαι ότι δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες τους» επισήμανε ο κ. Λιατσής.

Με τη σειρά του ο κ. Αναστασόπουλος τόνισε ότι η αιφνιδιαστική επίσκεψη του κ. Δημάρχου τους έδωσε χαρά και πως απέδειξε τη διάθεση του για την αποκατάσταση των χώρων του σταδίου. «Ως διοικητικό συμβούλιο θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί για την βελτίωση των χώρων».

 

Στην Εθνική τρείς αθλητές του Πύργου

Ο Προπονητής κ. Αλέξης Κολιτσόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του που ο Δήμαρχος είναι κοντά στον Παλαιστικό Σύλλογο Πύργου και τόνισε ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες από την δημοτική αρχή για την βελτίωση του χώρου. «Είναι εμφανές ότι το αθλητικό κέντρο ξαναπαίρνει ζωή και βοηθάει τους δημότες να βρίσκονται στο αθλητικό συγκρότημα και να κάνουν το άθλημα που αγαπάνε.

Ο Δήμαρχος βρίσκεται κοντά στους πρωταθλητές Πάλης. Στηρίζει ψυχολογικά την προσπάθειά τους και με τέτοιες ενέργειες δίνει το κίνητρο στον Σύλλογο, οι αθλητές και το όνομα της πόλης του Πύργου, να ακουστούν σε όλη την γη και να αποκτήσουν μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Τον Νοέμβριο υπάρχει Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Σλοβενία και τρείς αθλητές μας από τον Πύργο θα συμμετέχουν στην Εθνική Ελλάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος