FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη αγάπης…: Σε Βασιλειάδα και γηροκομείο Πύργου ο Γεωργιόπουλος

Ημερομηνία: 30-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Δίπλα στην τρίτη ηλικία και τους ανθρώπους που βιώνουν τις άγιες τούτες ημέρες μέσα στη μοναξιά, βρέθηκε χθες το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος. Επισκέφθηκε το ίδρυμα της Ν. Βασιλειάδας της Ι.Μ. Ηλείας στα Λαστέικα και το Γηροκομείο Άγιος Χαράλαμπος στον Πύργο. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το προσωπικό των δύο ιδρυμάτων αλλά και με αρκετούς από τους φιλοξενούμενους εκεί, ενώ προσέφερε κουτιά με γλυκά.

Όπως δήλωσε “είναι μέρες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και θελήσαμε να βρεθούμε δίπλα σε συνανθρώπους μας μεγάλης ηλικίας που περιθάλπτωνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εδώ. Είναι ομως οι στιγμές μοναξιάς που βιώνει κάθε ένας από αυτούς. Νιώσαμε την ανάγκη να βρεθούμε για λίγο δίπλα τους, να τους χαιρετίσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές. Να εξάρω το έργο της Ι.Μ. Ηλείας και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού και των φορέων για το έργο που προσφέρουν στον τόπο μας.

Είναι δύσκολες οι στιγμές που περνά η χώρα και η Ηλεία, υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη τη φροντίδα αυτή τη ζεστασιά και περίθαλψη και η εκκλησία τους την προσφέρει. Στεκόμαστε δίπλα τους με τις μικρές δυνάμεις που έχουμε σε κάθε περίπτωση με την ελάχιστη χρηματοδότηση που μπορούμε να προσφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλους, στο προσωπικό που δίνει τον αγώνα του, στους φιλοξενούμενους εδώ και σε όλους τους πολίτες της Ηλείας “ είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος