FOLLOW US: facebook twitter

Επίσημη παρουσίαση από την ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ της κοινωνικής της δράσης ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ παρουσία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου

Ημερομηνία: 28-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

alfeios-rodi2

10.000 φιάλες ρόδι σε ιδρύματα και κοινωνικού φορείς

Υπό την Αιγίδα και την παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου   στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ και με αφορμή τα γενέθλια της επιχείρησης,  εκδήλωση για την ολοκληρωμένη παρουσίαση της  δράσης τους ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Όπως είναι γνωστό, η ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ είναι μια πολυ-Συμμετοχική πρωτοβουλία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας,  στην οποία παίρνουν μέρος 234 οικογένειες μετόχων και παραγωγών ροδιού.

Εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης που διέρχεται η χώρα μας, ξεκίνησαν  μια πορεία με φιλόδοξους στόχους στον πρωτογενή τομέα και ήδη δρέπουν τους πρώτους καρπούς  της προσπάθειάς τους, η οποία άρχισε να στέφεται από επιτυχία και να αναπτύσσεται ραγδαία.

Καλλιεργούν σχεδόν 2.000 στρέμματα ροδιάς, κυρίως σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. Και από πέρυσι έχει τεθεί σε λειτουργία του εργοστάσιό τους στον Πύργο , μια από τις πιο σύγχρονες παραγωγικές μονάδες στην Ευρώπη, με δυνατότητα επεξεργασίας τριών τόνων ροδιού ανά ώρα και εμφιάλωσης 10.000 φιαλών φυσικού χυμού την ημέρα.

Αναφορικά με την δράση τους ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, όπως αναφέρουν σε σχετικό δελτίο τύπου,  πρόκειται για μια πολύ σημαντική Δράση Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, που αναλαμβάνει η ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ, εφέτος που συμπληρώνει 5 χρόνια από την ίδρυσή της στις 25 Νοεμβρίου 2011.

«Η Δράση αυτή έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Μακαριότατου Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερώνυμου.

Καθοδηγείται από Τιμητική Επιτροπή Προσωπικοτήτων, η οποία αποτελείται από σημαντικούς ανθρώπους της επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής προσφοράς και εποπτεύει τη διαχείριση και διάθεση των σχετικών χορηγιών.

alfeios-rodi3

Για την ολοκληρωμένη παρουσίαση της Δράσης μας αυτής και με αφορμή τα γενέθλιά μας διοργανώνουμε εκδήλωση, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 12.00, στο Εργοστάσιό μας, στον Πύργο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με τις Ευλογίες και την επιβεβαιωμένη Σεπτή Παρουσία του Αρχιεπισκόπου, το Εργοστάσιό μας θα παράγει 10.000 φιάλες φυσικού χυμού ροδιού, που θα προσφερθούν σε διάφορα Ιδρύματα, της Εκκλησίας και άλλων κοινωφελών φορέων.

Ειδικά για την επέτειο και την εκδήλωση, το σύνολο της παραγωγής της ημέρας αλληλεγγύης, θα εμφιαλωθεί σε ειδικές συλλεκτικές γυάλινες φιάλες των 250 m.l., με την ένδειξη “ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ”.

Στην ημέρα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, τόσο οι μέτοχοι όσο και οι εργαζόμενοι της εταιρίας θα προσφέρουν την εργασία τους αφιλοκερδώς, ενώ στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθούν στη συνέχεια δίκτυα και σημεία πώλησης της εταιρίας, ώστε το αντίτιμο του προϊόντος με την ειδική σήμανση “ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ”, να αποδίδεται στο σύνολό του, σε ιδρύματα.

Στη γιορτή αλληλεγγύης, κλήθηκαν και θα παραστούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, των κομμάτων, της Εκκλησίας, της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες του κλάδου, μέτοχοι και φίλοι της εταιρίας.

alfeios-rodi1

Η ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ, διαθέτει 207 ροδώνες, με περισσότερα από 2.000 στρέμματα καλλιέργειας ροδιάς, στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα, της εξαιρετικής, πλούσιας σε αντιοξειδωτικά, ποικιλίας wonderful.

Με αυστηρές και πραγματικές διαδικασίες πιστοποίησης, στα κτήματα της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔI, παράγεται το νωπό προϊόν της εταιρίας, το οποίο ταξιδεύει με ονοματεπώνυμο στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και ο 100% φυσικός, 100% ποιοτικός και 100% ελληνικός χυμός του εργοστασίου, σε γυάλινη φιάλη των 250 ml. Για την εκδήλωση και για την παραγωγή αλληλεγγύης λειτουργεί ειδικό site: www.aroma-allileggyis.com

ieronimos-xristodoulopoulos3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος