FOLLOW US: facebook twitter

Επίδειξη δύναμης…

Ημερομηνία: 13-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

tragano

Ατρόμητος Καβασίλων-Νίκη Τραγανού 0-3

Τρία γκολ και δύο δοκάρια για την ομάδα του Θ. Λούρμπα

Η Νίκη Τραγανού έκανε επίδειξη δύναμης στο γειτονικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο στα Καβάσιλα, επικρατώντας με 3-0 και παράλληλα έστειλε μήνυμα πως είναι το φαβορί για τη 2η θέση. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα, σκόραρε τρεις φορές στο β΄ ημίχρονο και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Ατρόμητος του Θοδωρή Ανδριόπουλου. Στο 1ο λεπτό ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ, όταν σε σέντρα του Καφούσια από δεξιά, η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή στο Λόξα, ο οποίος σούταρε αλλά ο Δούλος απέκρουσε σωτήρια με προβολή. Η Νίκη απείλησε στο 5΄ με πλασέ του Γεωργιόπουλου, το οποίο απέκρουσε ο Αντωνόπουλος και στο 37΄ ο Νίκος Κολοτούρος έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Δημήτρη Κολοτούρο, του οποίου η κεφαλιά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 45΄ ένα δυνατό σουτ του Λόξα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Καταιγιστική στην επανάληψη

Στην επανάληψη, η Νίκη πίεσε περισσότερο και στο 54΄ άνοιξε το σκορ. Ο Νίκος Κολοτούρος, μετά από εκτέλεση κόρνερ, σέντραρε και ο Γεωργιόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά μετά, ο Φώτης Καλογερόπουλος, έκλεψε τη μπάλα από τον Τσάμη και πλάσαρε για το 0-2. Στο 75΄ ο κορυφαίος της Νίκης, Νίκος Κολοτούρος έβγαλε συρτή μπαλιά στο ύψος του πέναλτι αλλά ο Καλογερόπουλος πλάσαρε στο οριζόντιο  δοκάρι. Ώσπου στο 90΄, ξανά ο Νίκος Κολοτούρος, έδωσε έτοιμο γκολ στο νεαρό  Δημήτρη Κασσιανό και αυτός έγραψε το τελικό 0-3.

Ατρόμητος: Αντωνόπουλος, Χατζηγιάννης (78΄Α. Παπαδόπουλος), Μαργαρώνης, Κωστόπουλος, Ν. Μενίκου, Τσάμης, Λόξας, Γιαννακόπουλος, Καφούσιας, Μπουρούκης, Αντωνάτος (65΄ Ι. Παπαδόπουλος).

Νίκη: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Γκρίλλας (80΄ Στ. Κολοτούρος), Δούλος, Καλογερόπουλος (85΄ Γ. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (89΄ Δ. Κασσιανός), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος