FOLLOW US: facebook twitter

Επέκταση δικτύων φυσικού αερίου: Στη β΄ φάση 2019-2023 και η πόλη του Πύργου

Ημερομηνία: 29-09-2017 | Συντάκτης:

Επέκταση δικτύων φυσικού αερίου σε 50 περιοχές και δήμους της χώρας προβλέπει το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΔΑ

Επέκταση των δικτύων φυσικού αερίου, σε περισσότερες από 50 περιοχές και δήμους της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και σε μεγάλα νησιά, αρχής γενομένης από φέτος και με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2023, περιλαμβάνουν τα επενδυτικά σχέδια των εταιριών διανομής.

Τα σχέδια για την ανάπτυξη της διανομής φυσικού αερίου, ανά την Ελλάδα, αναπτύχθηκαν σε ημερίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Για την Αττική, όπως επεσήμανε ο Διευθυντής Διανομής της ΕΔΑ Αττικής Αναστάσιος Τόσιος, η έμφαση τα επόμενα χρόνια θα δοθεί στην προσέλκυση νέων συνδέσεων στο υφιστάμενο δίκτυο και όχι στην επέκτασή του.

Η ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας προχωρά σε επέκταση του δικτύου σε 12 νέες περιοχές στη Θεσσαλονίκη και άλλες 12 στη Θεσσαλία μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ σημαντικές επεκτάσεις και σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα περιλαμβάνει το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΔΑ. Στη δεύτερη φάση για τα επόμενα χρόνια  (2019-2023) περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλων πόλεων και την πόλη του Πύργου, στην οποία όπως φαίνεται θα αργήσει πολύ να έρθει το φυσικό αέριο, με ορίζοντα πενταετίας.

Πηγή: epoli.gr από ΑΜΠΕ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος