FOLLOW US: facebook twitter

Εξόρμηση με δράση εξωραϊσμού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατακόλου “Ο ΦΑΡΟΣ”

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Καθάρισαν μονοπάτια στο βουνό του Κατακόλου

Με τα καπελάκια τους , το καλύτερο χαμόγελό τους και πολύ κέφι, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου Ο ΦΑΡΟΣ, το Σάββατο το πρωί, στο πλαίσιο των καθιερωμένων περιβαλλοντικών και εθελοντικών τους δράσεων, έκαναν μια νέα εξόρμηση στα μονοπάτια του βουνού του Κατακόλου καθαρίζοντας την γύρω περιοχή, στέλνοντας μήνυμα σεβασμού στη φύση.

Το ραντεβού δόθηκε στις 10 το πρωί στη Συκιά, στο χώρο της σιδηροδρομικής γραμμής, άπαντες μικροί και μεγάλοι ήταν εκεί και ξεκίνησαν την πεζοπορία τους, μια όμορφη και μεγάλη παρέα με κατεύθυνση τον Άγιο Αντρέα, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τους, γάντια και σακούλες καθαρισμού.

Μια δράση που σκοπό είχε την κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στη φύση και στην προστασία της με όποιο τρόπο μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.

Μια δυνατή εμπειρία στις ομορφιές του βουνού του Κατακόλου και το μήνυμα για σεβασμό στο περιβάλλον έφτασε από τους συμμετέχοντες στους αποδέκτες του! Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού σε διάφορα σημεία, κατέληξαν για την ανάπαυλα του «πολεμιστή» για  καφέ και  αναψυκτικό σε καφετέρια με ωραίο αγνάντιο,  προσφορά του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Κατακόλου Κώστα Καντουνη.

Η συνέχεια το επόμενο Σάββατο 8 Απρίλη ώρα 10 το πρωί και… όσοι πιστοί προσέλθετε!

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος