FOLLOW US: facebook twitter

Εξαιρετική η παράσταση στο Τατάνειο

Ημερομηνία: 26-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Από τον θεατρικό Σύλλογο “ΘΕΑΤΟ” Παραμυθιάς

Εξαιρετική ήταν η παράσταση «Το Διαμάντι και το κήτος ή ολόκληρος ο Μποστ σε μια ώρα» του Λεωνίδα Τσίπη, με την οποία άνοιξε το Σάββατο το βράδυ, η αυλαία των φετινών προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αρχ. Ήλιδας στην Οικία Τατάνη, με ελεύθερη είσοδο.

Την παράσταση ανέβασε ο θεατρικός σύλλογος «ΘΕΑΤΟ» από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας στο πλαίσιο των πολιτιστικών συνεργασιών και ανταλλαγών που πραγματοποιεί ο δήμος Ήλιδας, το Τατάνειο κατακλύστηκε από κόσμο, ενώ πολλά ήταν και τα μέλη θεατρικών ομάδων της Ηλείας που παρευρέθηκαν για να στηρίξουν τους συναδέλφους του ερασιτέχνες ηθοποιούς και φυσικά τα σχόλια εκ μέρους τους ήταν διθυραμβικά και μίλησαν για μια υπέροχη παράσταση.

Κοντά τους και η θεατρική ομάδα Αμαλιάδας  ερασιΤΕΧΝΕΣ που διακρίθηκε για την φιλοξενία της.  Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η στιγμή για το  μέλος της «ΘΕΑΤΟ» Μαρία Αναγνωστοπούλου, που ερμήνευσε μια από τις κεντρικές ηρωϊδες του έργου και η οποία κατάγεται από την Αμαλιάδα, οπότε ήταν ευνόητο ότι η χαρά της ήταν μεγάλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος