FOLLOW US: facebook twitter

Εξαιρετικές οι μαθητικές συναυλίες του Ελληνικού Ωδείου Πύργου για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018

Ημερομηνία: 22-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Σε μελωδικό εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι μαθητικές συναυλίες του  Ελληνικού Ωδείου Παραρτήματος Πύργου – Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ Ωδείον Πύργου,  με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των μαθημάτων για την σχολική χρονιά 2017-2018 στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ το διήμερο Δευτέρας 18 και Τρίτης 19 Ιουνίου 2018.

Οι παρευρισκόμενοι γονείς, συγγενείς και φίλοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου Πύργου σε δύο ξεχωριστές μαθητικές συναυλίες.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικού Τομέα Ανδριάνα Αγγελακοπούλου καθώς και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Νομού μας.

Οι σπουδαστές που συμμετείχαν, παρουσίασαν μέρος της εκπαιδευτικής δουλειάς του έτους, που με τη σημαντική συμβολή και κατάλληλη καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, ανέδειξαν το ταλέντο και την πρόοδό τους.

Την ευθύνη του προγράμματος και την παρουσίαση των μαθητικών συναυλιών είχε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και καθηγητής κιθάρας του Ελληνικού Ωδείου Πύργου Θοδωρής Παναγόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου ΟΡΦΕΥΣ-Ωδείον Πύργου καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό, για την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη όλων στο έργο του Ωδείου.

Το πρόγραμμα των συναυλιών περιλάμβανε εκτελέσεις σε έργα κλασσικών, σύγχρονων αλλά και παραδοσιακών συνθέσεων με σπουδαστές από όλες τις σχολές και τα τμήματα του Ωδείου.

Ο Σύλλογος και το Ωδείο θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Πύργου για την παραχώρηση του θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ καθώς και  τους επαγγελματίες της πόλης μας για την αμέριστη βοήθειά τους και την συνεχή υποστήριξη στο έργο του, το Φωτογραφικό Εργαστήρι Θοδωρή Μπερτάτου, το ανθοπωλείο Αφοί Μοσχόπουλοι καθώς και τα αδέρφια Λεωνίδα και Σωτήρη Παναγόπουλο για την ηχοφωτιστική κάλυψη.

Οι συναυλίες πραγματοποιήθηκαν σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου 2018.

Στο Ωδείο λειτουργούν σχολές και τμήματα για Πιάνο, Κιθάρα, Ακορντεόν, Βιολί, Μπουζούκι,  Αρμόνιο, Φλάουτο, Φλογέρα, Ελαφρύ Τραγούδι, Βυζαντινή Μουσική,  Ηλεκτρική Κιθάρα, Ηλεκτρικό Μπάσο, Κρουστά, Παραδοσιακά Όργανα, Μουσική Προπαιδεία καθώς και Παιδική-Εφηβική Χορωδία.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ, ΔΡΟΣΕΡΟ

ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος