FOLLOW US: facebook twitter

Εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στην Α1: Στην αναμονή η ΑΕ Πηνείας…

Ημερομηνία: 08-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ερωτηματικό ο Ολυμπιακός Λαμπετίου!

Εξέπνευσε τα μεσάνυχτα η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και βάσει πληροφοριών σχεδόν όλες οι ομάδες που είχαν δικαίωμα, δήλωσαν κανονικά συμμετοχή.
Συγκεκριμένα, η Προοδευτική που βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο με προσωρινό συμβούλιο δήλωσε συμμετοχή, όπως και ο Εθνικός Αμπελοκάμπου, ενώ ο Ηλειακός Λεχαινών έχει δηλώσει από την περασμένη εβδομάδα. Αυτό όμως δε σημαίνει πρακτικά, ότι εντέλει θα τα καταφέρουν, αφού ακόμα δεν έχουν εκλέξει διοικήσεις.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες ήθελαν να μη δηλώνει συμμετοχή ο Ολυμπιακός Λαμπετίου (δεν είχε δηλώσει μέχρι και την ώρα που έκλεισε το φύλλο μας). Σε περίπτωση που όντως επιβεβαιωθεί αυτό, η ΑΕ Πηνείας είναι έτοιμη για πρώτη φορά στην ιστορία της να μετάσχει στο προσεχές πρωτάθλημα της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας, καθώς είναι η πρώτη επιλαχούσα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης Κουλούρης με δηλώσεις του επεσήμανε ότι οι δηλώσεις ήταν καλύτερες του αναμενομένου, καθώς επίσης κι ότι σήμερα το απόγευμα θα γίνει έλεγχος των συμμετοχών κι εν συνεχεία θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την Διοργανώτρια.

Μαρία Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος