FOLLOW US: facebook twitter

“Εξάρτηση και Απεξάρτηση” από τη ΝΕ.Δ.Α και το ΚΕΘΕΑ: Εκδήλωση στη Ζαχάρω με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

Ημερομηνία: 06-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Μεγάλη εκδήλωση με θέμα την Εξάρτηση και την Απεξάρτηση, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως στις 26 Μαϊου 2018 και συγκέντρωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κόσμου της περιοχής που θέλησε να ενημερωθεί για τις μάστιγες της εποχής και την προσπάθεια ή τους τρόπους διαφυγής, από αυτές πολλές φορές μέσα από δύσκολες αλλά απαραίτητες διαδικασίες.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η παράταξή της ΝΕ.Δ.Α που έδειξε με αυτή την κίνηση τον κοινωνικό και τον ξεχωριστό ανθρώπινο χαρακτήρα της πέραν του αυτοδιοικητικού της που είναι σημαντικός μαχητικός και πάντα άμεσος για τα προβλήματα της περιοχής και ειδικότερα του Δήμου Ζαχάρως.

Άλλωστε κεντρικός ομιλήτής ήταν ο επικεφαλής της ΝΕ.Δ.Α και Πρόεδρος των Ελλήνων Ψυχιάτρων κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στο θέμα μέσα από την επιστημονική εξήγηση του φαινομένου των εξαρτήσεων Αλκοόλ-Ναρκωτικά-Τζόγος-Διαδίκτυο, παράλληλα με χαρακτηριστικά παραδείγματα μέσα από πραγματικά περιστατικά.

Η πρωτοβουλία της ΝΕ.Δ.Α, στηρίχθηκε και από το ΚΕΘΕΑ – «ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ» εκπρόσωποι του οποίου έδωσαν την δική τους καθηλωτική μετα όσα είπαν περιγραφή, ενώ απάντησαν και σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης.

Το παρών έδωσε & η Πανηλειακή Αθλητική Κίνηση Ηλείας (ΠΑΚΗ) με τον πρόεδρο της Πέτρο Μπηλιώνη να εκφράζει την ικανοποίησή του αφού παρόμοια εκδήλωση έχει γίνει πριν λίγο καιρό στον Πύργο από την συγκεκριμένη κίνηση με ανάλογη επιτυχία.

Την εκδήλωση της Ζαχάρως συντόνισε η κα Άννα Κορτέση ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθησαν: ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ηλείας π. Κων. Γκοτσόπουλος και ο π. Ιωάννης Δέδες, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κων. Τσαούσης και ο εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου Αλ. Κόρδας, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Ήλιδας Ανδ. Νικολακόπουλος Δημοτικού Σύμβουλοι της περιοχής, ο Πρόεδρος Δ.Κ. Λεχαινών Γ. Γαλάτης, Δημοτικοί Συμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Ν. Ηλείας, Ζώης Υφαντής, ο Αντιπρόεδρος Λ.Τ.Π. Σάκης Αντωνόπουλος, ο επαγγελματίας και πολιτευτής ΝΔ Νίκος Κοροβέσης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΚΗ Παν. Σκαρτσιάρης κ.ά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος