FOLLOW US: facebook twitter

Ενώθηκαν οι Ωλεναίοι…

Ημερομηνία: 17-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

antamoma-olena3

Πραγματοποιήθηκε το αντάμωμα όσων κατάγονται από την Ώλενα

Μέρα γιορτής, νοσταλγίας και συγκίνησης ήταν η Κυριακή 7 Αυγούστου για όσους κατάγονται από την Ώλενα. Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «Η Ωλένη» διοργάνωσε το Αντάμωμα των Απανταχού Ωλεναίων στο Κτήμα Rifugio και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Και αυτό γιατί δεν συμμετείχαν μόνο όσοι ζουν στο χωριό ή εκτός Ελλάδας, αλλά γιατί ταξιδεψαν πίσω στον τόπο τους για το σκοπό αυτό, Ωλεναίοι που ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ολανδία, τη Γαλλία.

antamoma-olena1

Τους υποδέχθηκαν όλους η πρόεδρος του Συλλόγου Αγγελική Βασιλοπούλου Δημητρακάκη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ώλενας Λύσανδρος Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Θεοδωρόπουλος και τα μέλη… Παρόντας μεταξύ άλλων ήταν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Πύργου Διονύσης Μπέλτσος.

antamoma-olena2

Ήταν μια βραδιά, όπου συγγενείς και συγχωριανοί αντάμωσαν και πάλι. Πρόσωπα που είχαν να βρεθούν αρκετά χρόνια και που είχαν να βρεθούν στο τόπο τους πάρα πολύ καιρό. Η συγκίνηση δεν έλλειψε, ούτε όμως και το κέφι. Το σύνθημα έδωσε η μεγάλη χορευτική ομάδα του συλλόγου και ακολούθησαν όλοι, μικροί και μεγάλοι στο χορό…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος