FOLLOW US: facebook twitter

ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Μείωση Τέλους Αντιρρήσεων για τους Δασικούς Χάρτες

Ημερομηνία: 04-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

papadopoulos-eas

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 με κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφουν ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, και ο αν. υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, μειώνονται τα τέλη αντιρρήσεων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να υποβάλουν αντίρρηση, σε περίπτωση που διαφωνούν με την εκτίμηση της θεματικής αποτύπωσης του δασικού χάρτη της περιοχής τους.

Σύμφωνα με την νέα κατανομή στον πίνακα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, οι μειώσεις των τελών στις χαμηλές κατηγορίες φτάνουν έως και 60%, ενώ στην ανώτερη κατηγορία η μείωση είναι 7%. Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη μείωση που αντιπροσωπεύει την πλειονότητα των αντιρρήσεων που πρόκειται να γίνουν στον Νομό Ηλείας, εντοπίζεται στην κατηγορία 5-10 στρέμματα με νέο ποσό τα 180 € αντί για τα 450 €.

Υπενθυμίζουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αντιρρήσεων είναι η 23/03/2017 (και 20 επιπλέον μέρες για κατοίκους εξωτερικού).

Ενημερωθείτε για τους Δασικούς Χάρτες είτε τηλεφωνικά στο 2621034246,  είτε ελάτε στο Τμήμα Επιδοτήσεων της Ένωσης Ηλείας-Ολυμπίας, στο κεντρικό μας κατάστημα στην Τ.Πετροπούλου και Κοκκίνου 8 στον Πύργο, να εντοπίσετε αν το ακίνητο σας έχει πρόβλημα, απότο Εξιδεικευμένο μας προσωπικό.

Παπαδόπουλος Κώστας, Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός, Υπεύθυνος Τμήματος Επιδοτήσεων

ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος